Истината за лъжата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Истината за лъжата
Моя е грешката,не с Ван Гаал,а с Кройф и Нунес...
НЕдебил 1
НЕдебил 2
THE G.A.M.E написа:Сами си извоюваме Свободата, а онези гниди сибирстански се опитват да си присвоят заслугите.
НЕдебил 2
pomiqrat написа:Без Шипка какво щеше да се случи? Същото като 3-невната им военна операция.
Тука се спрягат некфи фантастични цифри за асистенции-40 на сезон,бахти аз не вярвам Бастен толкова да има за целата кариера,дайте некъде официална статистика да видиме.
Аз си спомням че в атаката на Милан мантрата беше: Гулит да подава, Марко да вкарва-нещо като нашия национален по времето на Пената..
Вн Бастен беше абсолютно вълшебен нападател,но за тази конкретно година Ицо заслужаваше повече, тва е,останалото са свободни съчинения...
Аз си спомням че в атаката на Милан мантрата беше: Гулит да подава, Марко да вкарва-нещо като нашия национален по времето на Пената..
Вн Бастен беше абсолютно вълшебен нападател,но за тази конкретно година Ицо заслужаваше повече, тва е,останалото са свободни съчинения...
Професор по география
-
Бат Зико написа:Тука се спрягат некфи фантастични цифри за асистенции-40 на сезон,бахти аз не вярвам Бастен толкова да има за целата кариера,дайте некъде официална статистика да видиме.
Кажи го на болното момче Хонда с неговият идол Марко Ван Бастен,който предполагам дори не е виждал и на живо играта му през 1992-ра,а само отделни репортажчета на Канал 1 от 20:30 ч. За пръв път чувам,че Бастен правил по 40 асистенции за сезона.Това е направо откритие в моята футболна (доста богата) култура.
Много го е яд явно,че Наско Сираков (примерно) не е бил на дереджето на Камата,защото щеше да говори по друг начин...
real_campeones написа:Я ми дай статистиката на Марко Ван Бастен,която не било трудно да се открие,при положение,че в собственият му сайт,не пише за асистенции,ти пък я откри.
Нали беше сигурен,че имало грешка в головете и той бил вкарал повече...Ти си въздух под налягане.
Имал бил близо 40 асистенции,ти в час ли си бе момче.Басирам се,че дори не си живял в Италия,просто се чудиш,как да замажеш лайняното,което остави след себе си...
Даже няма и да си губя времето с глупаци,като тебе...Ще си спукаш някой кръвоносен съд от яд,че Ицо е трябвало да спечели "Златната топка",а не твоят идол - Марко Ван Бастен.
Първо благодаря за "момчето",трябва да те черпя . Ако наистина си на 44 г. ,аз съм на доста повече. Все пак нямам нищо против да бъда подмладяван .
Относно дали съм въздух под налягане и глупак. Още в Древна Гърция се е считало,че персоналните нападки в един спор са проява на безсилие и липса на аргументи. Темата не е за мен ,за да отговарям на персонални нападки.
Няма никакъв проблем да ти посоча статистиката на ван Бастен ,дали наистина има 38 гола и 31 асистенции за 1992-продължавам да го твърдя.Аз на няколко пъти ти показах някои от моите източници на информация. Очаквам да ми посочиш как са гласували отделните журналисти в класацията на "Франс Футбол" през 1992, да покажеш интервюто на Папен в което твърди ,че Стоичков е ощетен. Да покажеш "баснословната" оферта на Берлускони към Стоичков,да коментираш резултатите от анкетата на ФИФА и дали и тя е манипулирана. Когато направиш това ,аз ще ти постна статистиката на ван Бастен.
-
Първо:Щом "няма никакъв проблем да я посочиш",най-накрая я посочи,а не само да увърташ...
Второ: 300 пъти ти написах,че за офертата на Берлускони са ми казали мои познати,а не го твърдя аз...
Трето: За казаното от Папен,съм чел в седмичното списание "Д*н Балон"...Няма как да пазя броеве от преди 20 години...Само че не вашето Д*н Балон с болните левскарски мозъци...а тоя дето ви каза,че сте "Ел Дебил"...(не съм чорбар,а съм от клуба на Начко Михайлов)
Четвърто: Глупак си,да...може да го напиша още 300 пъти.Щом се надъхваш толкова да плюеш по един феноменален играч,какъвто е Камата и да ни убеждаваш,че бил "незаслужил" през 1992-ра.Ми да,глупак си ! Защото гледаш със сини или червено-черни очила...
Второ: 300 пъти ти написах,че за офертата на Берлускони са ми казали мои познати,а не го твърдя аз...
Трето: За казаното от Папен,съм чел в седмичното списание "Д*н Балон"...Няма как да пазя броеве от преди 20 години...Само че не вашето Д*н Балон с болните левскарски мозъци...а тоя дето ви каза,че сте "Ел Дебил"...(не съм чорбар,а съм от клуба на Начко Михайлов)
Четвърто: Глупак си,да...може да го напиша още 300 пъти.Щом се надъхваш толкова да плюеш по един феноменален играч,какъвто е Камата и да ни убеждаваш,че бил "незаслужил" през 1992-ра.Ми да,глупак си ! Защото гледаш със сини или червено-черни очила...
шивача написа:real_campeones написа:шивача написа:Хонда, аре стига си лъгал децата, типично по милиционерски! Кво си гледал през 92-ра. като Кеворк още не излъчваше калчото? Гледал си Бастен в 8:30 по новините на 8секундно репортажче. Вие сте баси племето-трябва да ви изгорят всичките и да взривят пепелта! Няма отърване от вашето овъртане и изопачаване на истината! Цялата ви история е една измислица, една огромна лъжа! Навремето и Гунди(лека му пръст) така са го издигнали в култ, а само като видиш статистиката и кво е постигнал с националния дори и на теле му става ясно, че "фуража " е фалшив!!! А сега се сетих за един уникален изказ на Мичмана(лека му пръст), когато играхте с Милан, а Ники Илиев пазеше именно Бастен, та през целия мач хвалеше Илиев, па каза, че брилянтния Ники Илиев се справи с невероятния Ван Бастен, който май вкара във въпросния мач 3 или 4 гола??! Такова племе сте си- лъжливо! Вижте реакцията на "тартора" Наско Сираков след мача с Германия в щатите0 след последният сигнал Ицо, Данчо, Пената, Емо, Туньо скачат от радост и кеф, а той се държи за главата, щото не може да повярва, че това е истина! Доста показателно за обречената психика на левскарите. Само плямпат, а като почне мача и се крият по терена.Мишки!
За спорът през 92 ще кажа две думи: Ицо играеше ляво крило и захранваше Ромарио и Салинас, а Бастен беше основно консуматор! Другото е, че Ицо можеше и е играл на върха на атаката, докато Бастен на крилото не! Ицо е играл и ляв бек и деф. халф, истинско богатство за всеки треньор. Ако Ицата беше роден в Германия примерно, щеше да има две златни топки! Но и една ни стига да му се кефим Защото Ицо е един и е Велик! Амин.
Глупости на таркалета...Ромарио дойде в Барса през 1993-а...
Такали направил
Не знам кво сте задъвкали темата "ако баба беше мъжка" с такъв интерес, ма поне, за който не знае, да отбележа, че Ромарио точно така направи. Салинас пък вече не беше титуляр тогава, влиза резерва в не повече от половината мачове.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
и кой им беше титуляр? Къде сте ги гледали тея мачове тогава? Да, чели сме вестници, ама ебати аутистите сте тук. Иначе за Ромарио грешката е моя, наистина е от 93г в барса.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
E, тогава още немаше кабелна телевизия, ама чиниите вече беха разрешени, гледахме по некой мач, по DSF и още некаква телевизия имаше. И основно вестници, де, така е. Тогава Салинас играеше нещо като фалшива деветка, между другото, работата му беше основно да отваря пространства на Ицо и не само на него, ама в случая по-скоро той играеше за Ицо, а не обратното, поне от това, дето съм успял да видя аз. А дали е бил титуляр през 92-ра, ето, виж му статистиките http://en.wikipedia.org/wiki/Julio_Salinas. Не че през 92-ра Стоичков не заслужаваше най-много Златната топка, ама много важно, Барези, Джанини, Кантона, Шиърър, Мьолер, Ефенберг, Гаскойн, Савичевич като не са я взимали нито веднъж да не би да са по-слаби футболисти от Беланов, примерно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Прав си, сега видях, че е играл в половината от мачовете само. Явно остарявам вече и спомените избледняват, ще трябва да залагам все повече на чичко гугъл
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Drunken_Master
- Контакти:
Като чета коментарите на Хонда и се сещам за "лъжливото овчарче"...
Доколкото си спомням през 1992-ра Ван Бастен вече не бе този "вълшебен нападател",за който се говореше и както написа някой по-нагоре,ако не сме имали възможност да гледаме още Калчото по Всяка Неделя,имаше DSF.Просто той вече беше започнал да се раздира от контузии и както статистиката показва (само че не твоята измислената)той не е нищо повече от добър нападател.Поне,не в тая година.Това беше вече залезът на кариерата му...
Другата глупост дето е написал тоя олигофрен е,че Марко Ван Бастен бил заслужавал,тъй като бил номер 1 във всички класации.Както фенът на Реал М беше написал,в подобни пристрастни класации Бойко Борисов може също да стане номер 1,какъв е проблема !? Всеки знаеше,че Камата заслужава да е номер 1 и той си го каза наскоро.
Доколкото си спомням през 1992-ра Ван Бастен вече не бе този "вълшебен нападател",за който се говореше и както написа някой по-нагоре,ако не сме имали възможност да гледаме още Калчото по Всяка Неделя,имаше DSF.Просто той вече беше започнал да се раздира от контузии и както статистиката показва (само че не твоята измислената)той не е нищо повече от добър нападател.Поне,не в тая година.Това беше вече залезът на кариерата му...
Другата глупост дето е написал тоя олигофрен е,че Марко Ван Бастен бил заслужавал,тъй като бил номер 1 във всички класации.Както фенът на Реал М беше написал,в подобни пристрастни класации Бойко Борисов може също да стане номер 1,какъв е проблема !? Всеки знаеше,че Камата заслужава да е номер 1 и той си го каза наскоро.
НЕдебил 1
НЕдебил 2
THE G.A.M.E написа:Сами си извоюваме Свободата, а онези гниди сибирстански се опитват да си присвоят заслугите.
НЕдебил 2
pomiqrat написа:Без Шипка какво щеше да се случи? Същото като 3-невната им военна операция.