Г.Петков каза част от истината
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Г.Петков каза част от истината
По Ринг той каза,че някои от футболистите не издържали тренировките на Достанич.Явно затова и се получиха лошите резултати на Левски.Не може с лигльовци да искаш да направиш отбор за Европа.Такива аз не искам в Левски,такива които се задоволяват с мачлетата тук и единствената им мисъл най-вероятно е кога ще настане време за чалготека.Затова и сега при Гонзо няма никаква промяна в играта,няма и да има с "тези",които не са издържали тренировките.Това е едната част от истината.Другата? Другата,май никога няма да я разберем.Най-доброто в момента е,че полусезона свърши.По-лошото е,че идва нов и нищо няма да се подобри,а може и да се влоши.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Re: Г.Петков каза част от истината
Тренировки за физическа подготовка и издържливост се правят преди сезона.След началото му само се поддържа формата.Ако започнеш с километрични кросове по време на сезона.....рискуваш да останеш без футболисти.Тези тъпи контузии, които получават много от футболистите, без да са имали съприкосновение, обикновено са от неправилна подготовка, а не от ненапрягане по време на седмичните тренировки.Тогава повече трябва да се разучава тактика и заучени положения, а не да се трупа физическа издържливост.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- child in time
- Контакти:
Петков от години го казва но няма кой да го чуе (или не иска) ! За съжаление Вожда Бял Полуовес се крие в юртата винаги когато доиде " зимата" и на племето е нужно месо и жито!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!
Същото може да се получи и от недостатъчна и адекватна подготовка.
Интервю на ген. Джуров:
до автора на темата-според теб защо Гонзо казва постоянно че притежава най добрите футболисти ,тях ли прикрива или нас феновете залъгва и още нещо кажи ми братле твоето мнение за гошо за мачовете ни в Европа.още от дебрецен та до залцбург.
LEVSKI_FOREVER
- Captain Stottlemeyer
Кашчей написа:Тренировки за физическа подготовка и издържливост се правят преди сезона.След началото му само се поддържа формата.Ако започнеш с километрични кросове по време на сезона.....рискуваш да останеш без футболисти.Тези тъпи контузии, които получават много от футболистите, без да са имали съприкосновение, обикновено са от неправилна подготовка, а не от ненапрягане по време на седмичните тренировки.Тогава повече трябва да се разучава тактика и заучени положения, а не да се трупа физическа издържливост.
+ 1 Абсолютно вярно. За съжаление, непосредствено след края на мача в Будапеща, Тодор Батков заяви в интервю (цитирам по памет), че: "Играчите на "Левски" нямат физическа подготовка за Втора Бундеслига..... единственото изключение е Веско Минев......... тази игра се играе с тичане...". Явно Ратко Достанич е взел твърде присърце "напътствията" на боса и "резултатите" не закъсняха. Друг е въпросът, че освен умората у играчите, някои от тях откровено саботираха сърбина, за да се стигне до кошмарната серия на отбора (справка - едно интервю на Йовов).
А пък съвсем различна тема е, че добър европейски футбол не се прави само с желание и ентусиазъм (справка - последния мач с "Виляреал", имената Валверде, Сена, Роси, Нилмар, Пирес .....)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
от zlatan на 06 Дек 2009 19:22
до автора на темата-според теб защо Гонзо казва постоянно че притежава най добрите футболисти ,тях ли прикрива или нас феновете залъгва и още нещо кажи ми братле твоето мнение за гошо за мачовете ни в Европа.още от дебрецен та до залцбург.
Повтаря,че са най-добрите,защото ако каже това,което всички виждаме,ще се развали атмосферата в отбора,за да не им смачква самочувствието и да се получат още по-лоши резултати,както и да избегне настроения срещу него,както и от играчите,така и от Батков,трябва да се продадат все пак.
Колкото до Петков,мисля,че той изигра няколко много "притеснителни"мача.
Интервю на ген. Джуров:
- petrof
- Контакти:
zlatan написа:до автора на темата-според теб защо Гонзо казва постоянно че притежава най добрите футболисти ,тях ли прикрива или нас феновете залъгва и още нещо кажи ми братле твоето мнение за гошо за мачовете ни в Европа.още от дебрецен та до залцбург.
Не знам дали си вярвате, че имате най-добрите футболисти в България, но за мен това твърдение е абсолютно несериозно, даже смешно. С това твърдение много яко се самозалъгвате. Кой са тия най-добри футболисти искам да попитам???
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- Captain Stottlemeyer
petrof написа:zlatan написа:до автора на темата-според теб защо Гонзо казва постоянно че притежава най добрите футболисти ,тях ли прикрива или нас феновете залъгва и още нещо кажи ми братле твоето мнение за гошо за мачовете ни в Европа.още от дебрецен та до залцбург.
Не знам дали си вярвате, че имате най-добрите футболисти в България, но за мен това твърдение е абсолютно несериозно, даже смешно. С това твърдение много яко се самозалъгвате. Кой са тия най-добри футболисти искам да попитам???
Вратар: Гошо Петков
Защитници: Живко Миланов, Рабех, Милиев, Топчо, Веско Минев
Халфове: Бардон, Тасевски, Гаджев, Сърмов
Нападатели: Зе, Жо, Еньо
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ