Манчестър Юнайтед
Анкета: На кой чуждестранен отбор симпатизирате?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: На кой чуждестранен отбор симпатизирате?
Манчестър Юнайтед и Милан заради цветовете . И Уимбълдън заради начина по-който е възстановен и функционира , заради истинската любов на привържениците .
- Everton Forever 1878
- Контакти:
EVERTON <3
Everton is the pride of Merseyside !
- Kevin Grosskreutz
Фен съм на Ботев Пловдив и Борусия Дортмунд!
-
- Контакти:
Барселона
Ключарски услуги в София от професионален ключар и автоключар
Куинс Парк Реинджърс ги следя от времето когато играеше Лес Фърдинанд....последният им престои във Висшата лига ме разочароваха доста със тези последователни загуби и анти рекорд .Другото бе че играеха доста старомоден и неприятен футбол.Дано сега всичко е наред.Ама няма как...пак ще се гледат техните мачове.
Фен съм на Ливърпул още от 1996, времето на Оуен и Фаулър. Покрай тях започнах да им симпатизирам.
- 7 е добро число
AC Milan
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
- aleksandrov77
Привърженик съм на Зенит (Санкт Петербург)! Имах щастието да отида през 2008 г. на стадион "Петровки" и да гледам на живо полуфиналния мач Зенит - Байерн Мюнхен 4:0 ги размазахме тогава швабите! Беше невероятно изживяване!
След това взех 2000 лв назаем , за да отида на финала на "Сити оф Манчестър" когато попиляхме Рейнджърс с 2:0 и взехме Купата на УЕФА(Простоо нямаше как да не отида на този мач)!
Тази купа беше много сладка, защото отстранихме силни отбори като Виляреал, Олимпик Марсилия, Байер Леверкузен, Байерн Мюнхен и накрая Глазгоу Рейнджъс !
Лятото отидох в Монако гледах Зенит - Манчестър Юнайтед когато ги бихме с 2:1(а знаете колко ги мразя англичаните) и това прави победата по-сладка!
От тогавашните футболисти любимец ми беше Павел Погребняк, Зирянов, Игор Денисов!
Тази година добре вървим, сега като пометем жабарите от Торино , отиваме на 1/4 финал и така до финала , когато имаме големи шансове да вземем Лига Европа!
След това взех 2000 лв назаем , за да отида на финала на "Сити оф Манчестър" когато попиляхме Рейнджърс с 2:0 и взехме Купата на УЕФА(Простоо нямаше как да не отида на този мач)!
Тази купа беше много сладка, защото отстранихме силни отбори като Виляреал, Олимпик Марсилия, Байер Леверкузен, Байерн Мюнхен и накрая Глазгоу Рейнджъс !
Лятото отидох в Монако гледах Зенит - Манчестър Юнайтед когато ги бихме с 2:1(а знаете колко ги мразя англичаните) и това прави победата по-сладка!
От тогавашните футболисти любимец ми беше Павел Погребняк, Зирянов, Игор Денисов!
Тази година добре вървим, сега като пометем жабарите от Торино , отиваме на 1/4 финал и така до финала , когато имаме големи шансове да вземем Лига Европа!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
Арсенал,Атлетико Мадрид,Борусия Дортмунд,АЗ Алкмаар.