За кого ще стискате палци на Европейското?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: За кого ще стискате палци на Европейското?
нито е естествено, нито се разбира българи ентусиазирано да подкрепят друг национален отбор. други пък изброяват 4-5 отбора за по сигурно да не би случайно да са на губещата страна.все едно ако испания стане шампион всички фенове на ливърпул а от там и на испания ще излязат по улиците и ще празнуват, както когато в дъждовната нощ на 7 юни 1995г. полудяхме след триумфа над германия.по темата че се отклоних аз съм за германия без излишни лиготии.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- a boy named goo
- Контакти:
Винаги на Световните и Европейски първенства съм бил за Англия, но сега може би Холандия.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
-
- Контакти:
Аз съм за Франция Надявам се да са на финал с Румъния или Хърватия
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
-
samobotev написа:аз ще съм за хърватска.Отбора им не е лош а и все пак са балканци ,одавна съм се отказал да подкрепям дебелите и охранени западняци нека и някоя бедна страна се порадва малко.
Аз ще стискам палци за Русия,защото съм пристрастен до изжестна степен,но смятам че ще бъде някои от Италия или Франция!
- silver_sky_boy
- Контакти:
az za Italia
Абе като няма България... не ми пука особено, но по горе съм посочил кои са фаворитите ми...
YNWA!
Румъния ще играе минимум четвъртфинал.За тях ще съм.
За Португалия