JACKO написа:D.Georgiev написа:За мача какво да кажем - просто поредната слаба продукция на отбора, без никакви изненади, единственото различно е, че не взехме измислените 3 точки. Не се залъгвайте, нашите не играят слабо нито от Стара Загора, нито от подготовката - целият първи полусезон им беше такъв. Тука гледам някакви защитници на Петев продължават да драпат за него, но аз искам да ви попитам видяхте ли каквото и да било подобрение в този отбор за последните 6 месеца? Какво спокойствие да запазваме? Оставете глупавата титла, играта ни отиде подяволите. Изпуснахме времето за промяна на треньорския пост и ще страдаме заради това. Зимната подготовка беше моментът, в които хората с IQ под 80 в отбора трябваше да се махнат. Това включва както треньора, така и изпълнителния ни директор - господин ви Петричев.
Играчите - абсурдно и безхаберно поведение. Спечелиха всичко и вече не им се играе. Въпреки оплюването единствено новите имаха желание за игра вчера.
Плитиката на ръководството - 10 лева за билет срещу Гоце Делчев, както във В сектор, така и зад вратата, така и за гостите? Какво получваш срещу това? Премръзване и абсолютна апатия от футболистите. На хората футболът не им е омръзнал и съм сигурен, че при добра игра стадионът отново ще е пълен дори такива цени. Работата е там, че всички виждат, че играта не си струва и предпочитат да си гледат мачовете по телевизията.
Най точния коментар.
С тези безумни цени няма как да е пълен стадиона,но когато играта е красива знаем какво става.
Бил съм на един мач в Разград(срещу ЦСКА),невероятна атмосфера!
Гледах и във Варна и в Търново,феновете са различни!
Аз лично не искам да сме шампиони с такава игра,миналата година паднахме от славия но с каква игра!
Петев се изчерпа,Дерменджиев е добра опция за следващия сезон.
Е нали двамата са екип и сега, което пропуска Петев, Дерменджиев не може ли да го посъветва, струва ми се, че изходът не е този, да се махне Петев сега, просто е момента, като все още нищо не е загубено, да съумее Петев да разчупи вижданията си, да промени нещо в тази игра и ще се получат нещата, та той има възможността да работи спокойно, какъв е проблемът...не винаги твърдоглавостта е в полза, малко трябва да се поогледа и разумно да подходи, иначе нищо добро не ни чака...