Мнениеот slavia_forever » 21 апр 2009 02:13
Защо не го оставиш да докаже, как смисъла на живота ми е да се гавря с Локо Пд и да каже кога за последен път, съм се занимавал с тях, или съм им казвал нещо лошо. Модераторът на Локо Пд така го успокоява, все едно Марицата е фен на Локо Пд (какъвто и се изживява), все едно като Локо Пд са били на мача и нищо няма значение. И аз съм бил Славист и всичко е наред. Нека самият модератор да каже (което го помолих и на лична), да каже тормозя ли някой, от раздел Локо Пд?! И изобщо занимавам ли се с тях?! Пожелавам ли им многократно успех и положителни неща?! И какво значение има, колко са били нашите фенове (каква "огромна група, от 3-ма фена" е била на мача), освен ако не става въпрос за заяждане?! Искам Марицата да посочи, някой от потребителите на Локо Пд, който се е почувствал обиден от мен по някакъв начин, в последно време и да каже, с какво съм го засегнал. В противен случай Марицата, който явно е адвокат на Локо Пд (без никаква причина) и ме обижда напосоки, без никакво основание, да се извини. Ако става въпрос за мъж, а не за плазмодий! Защото на мен иначе ми е най-лесно, да започна с дискусиите за Кюстендилския и Пловдивския футбол, базирани единствено и само на истината! Без директно да обиждам и без да нападам никого. Така че Марица, твой ред е да обосновеш нападките си, за ежедневната ми "жълтурска" инициатива, занимаваща се с Локомотив Пловдив, или да се извиниш.
П.П. Благодаря на мода, че все пак се включи, но е хубаво и той наистина да каже своето мнение, тормозя ли по някакъв начин юзъри на Локо Пд, или не?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]