SkArY_9 написа:the black lion написа:xi4o_93 написа:пишете на бг бре!!!
ot UK pisha nqmam BG na PC ot kade moga dasi svalq zada si spokoen????
lokosf/viewtopic.php?f=11&t=10350
Danke shoin
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
SkArY_9 написа:the black lion написа:xi4o_93 написа:пишете на бг бре!!!
ot UK pisha nqmam BG na PC ot kade moga dasi svalq zada si spokoen????
lokosf/viewtopic.php?f=11&t=10350
Veni_H написа:Мнението ми за мача е: Ако канарчетата не вземат двубоя - на есен Пловдивско дерби в А група няма да има!
п.с. Дано не изгонят футболист на Локото!
Manolkata написа:Очертава се разгром за канарите 0-5,а може и повече
acmilan написа:Ботевиста,някъв проблем ли има да съм фен на Берое и Локо София?Какво лошо има в това да съм от отбора на града си,както и от любимия си български отбор,на който съм фен от 6-годишен?Нали ви виждам всеки път в Стара Загора,само трошите кафенета и правите простотии!Разбира се,има и точни ботевисти,които уважавам заради силната им любов към клуба,но ти не си от тях.Не съм идвал на ваш мач в Пловдив,но ако идвам,ще е на Лаута,вие не сте особено подходящи за нормално гледане на мач!Що не казваш нищо за вас и градския ви съперник,а?И кво като селяндура плаща глоби,той ви го каза,и във в група,пак той ще е президент Разбира се,не ви пожелавам този селяк да продължава да ви измъчва,но защо не се замислите да помагате с каквото можете на футболистите,въпреки него,вместо да целите с бомбички и мобилни телефони футболистите на Левски?Ааа,бях забравил,нали сте си дружки с цесекарите и мразите Левски
acmilan написа:Ботевиста,някъв проблем ли има да съм фен на Берое и Локо София?Какво лошо има в това да съм от отбора на града си,както и от любимия си български отбор,на който съм фен от 6-годишен?Нали ви виждам всеки път в Стара Загора,само трошите кафенета и правите простотии!Разбира се,има и точни ботевисти,които уважавам заради силната им любов към клуба,но ти не си от тях.Не съм идвал на ваш мач в Пловдив,но ако идвам,ще е на Лаута,вие не сте особено подходящи за нормално гледане на мач!Що не казваш нищо за вас и градския ви съперник,а?И кво като селяндура плаща глоби,той ви го каза,и във в група,пак той ще е президент Разбира се,не ви пожелавам този селяк да продължава да ви измъчва,но защо не се замислите да помагате с каквото можете на футболистите,въпреки него,вместо да целите с бомбички и мобилни телефони футболистите на Левски?Ааа,бях забравил,нали сте си дружки с цесекарите и мразите Левски
botev champion написа:acmilan написа:Ботевиста,някъв проблем ли има да съм фен на Берое и Локо София?Какво лошо има в това да съм от отбора на града си,както и от любимия си български отбор,на който съм фен от 6-годишен?Нали ви виждам всеки път в Стара Загора,само трошите кафенета и правите простотии!Разбира се,има и точни ботевисти,които уважавам заради силната им любов към клуба,но ти не си от тях.Не съм идвал на ваш мач в Пловдив,но ако идвам,ще е на Лаута,вие не сте особено подходящи за нормално гледане на мач!Що не казваш нищо за вас и градския ви съперник,а?И кво като селяндура плаща глоби,той ви го каза,и във в група,пак той ще е президент Разбира се,не ви пожелавам този селяк да продължава да ви измъчва,но защо не се замислите да помагате с каквото можете на футболистите,въпреки него,вместо да целите с бомбички и мобилни телефони футболистите на Левски?Ааа,бях забравил,нали сте си дружки с цесекарите и мразите Левски
Г-н Хибрид,да сме наясно:Не слагай всички Ботевисти под един знаменател!!!Ако ти си фен на отбори чиито фенове може да се назовете поименно,то с Ботев Пд не е така.БПФК има наистина фенове от много прислойки включително и президент и мин.председател на Р.България.Трябваше от там да почнеш.........
IRON-BRIGADES написа:acmilan написа:Ботевиста,някъв проблем ли има да съм фен на Берое и Локо София?Какво лошо има в това да съм от отбора на града си,както и от любимия си български отбор,на който съм фен от 6-годишен?Нали ви виждам всеки път в Стара Загора,само трошите кафенета и правите простотии!Разбира се,има и точни ботевисти,които уважавам заради силната им любов към клуба,но ти не си от тях.Не съм идвал на ваш мач в Пловдив,но ако идвам,ще е на Лаута,вие не сте особено подходящи за нормално гледане на мач!Що не казваш нищо за вас и градския ви съперник,а?И кво като селяндура плаща глоби,той ви го каза,и във в група,пак той ще е президент Разбира се,не ви пожелавам този селяк да продължава да ви измъчва,но защо не се замислите да помагате с каквото можете на футболистите,въпреки него,вместо да целите с бомбички и мобилни телефони футболистите на Левски?Ааа,бях забравил,нали сте си дружки с цесекарите и мразите Левски
БРАТ АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ ТОЙ Е ФУТБОЛИСТ НА БЕРОЕ И МИ Е ПРИЯТЕ ЗНАЕШ ГО НАЛИ?Я КАЖИ КАК СЕ ПРЕДСТАВЯ СЕГА ЧЕ ОТКАКТО ЗАМИНА ЗА СТАРА ЗАГОРА САМ ПОЗИГУБИЛ С НЕГО КОНТАКТИ!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта