LordVOODOO написа:MORSKI написа:Бензема,няма да ходи при вас,спокойно на 90% ще отиде в Реал,коеот е добре за нас
Оки, нека е така. Но без да се заяждаш кажи ми на кого на мястото ще играе? Ок сега Нистелрой е контузен, но вярвам, че ще се възстанови и че ще се върне в големият футбол жаден за успехи. Отделно имате и Хунтелаар. А не вярвам да пратят Раул на скамейката. Така че кажи ми реално на чие място ще го пускате да играе? Виждаш ли - ето тази ваша политика ме дразни. Той не ви трябва, но ще го купите, за да са по-слаби Лион и ако евентуално догодина ви се падне да играете срещу тях в ШЛ да ви е по-лесно, а не защото ви трябва като футболист!
Барселона е на ясно, че в момента и да го купят, че не могат да го пускат да играе, защото няма място за него на терена и не искат да му хабят таланта като го държат на скамейката. Защо и вие не можете да го проумеете това нещо?!
Друг е въпроса, че Бензама няма да го купите. Веднъж, че клаузата му по разтрогването на договора му с Лион е 100 милиона евро и веднъж за това, че Калдерон сам си призна, че не може да доведе Бензама в отбора ви, защото има уговорка м/у Барса и Лион Бензама да премине при каталунците през 2010 - та година!
Виж сега 1 на анс ни трябва в момента,защото макар и умопомрачителни 12 точки футбола си е футбол,не се знае,винаги Реал е сикал да е шампион.
2: В момнета нямаме Нистелрой,а Хунтелаар с Раул не се знае как ще си паснат. Плюсч,е Раул ми е най-любим футболсит,но в момента не е в най-добрата си форма.
3:Предизборно(Калдерон ще не ще трябва да замазва очите на феновете)
4: Нека не забравяме,че винаги е по-добре да има резервни варианти,а за отбор като нашият е задължителна дългата скамейка. Виж в момента като с еизпоконтузи половината отбор,няма кой да ги замести и оп криза,
Така,че на нас Бензема при всяко положение,ще ни е нужен. Иначе това за Лион беше голяма глупост.Ми то при това положение всяка сделка между който и да е блио отбор е за да се остлаби другият Айде помисли малко каква глупост каза