Клубът на привържениците на Черноморец (Бургас)- "Сините акули", свиква редовното си Общо събрание на 19-и февруари(събота), съобщиха за БТА от организацията. Според Устава на организацията, през тази година събранието ще бъде Отчетно-изборно. То е насрочено за 19-и февруари от 19.00 часа в Младежкия културен дом в Бургас. "Независимо дали са членове на фенклуба или не са, поканени са всички хора, които не са безразлични към каузата Черноморец, които подкрепят най-старото спортно дружество в града. Социалното положение, възраст, пол и професия нямат значение, когато става въпрос за клуба, който ни обединява на стадиона, се казва в официалното обръщение на организацията към всички симпатизанти на акулите в града и региона.
От клуба на привържениците обясняват, че бъдат представени няколко нови лица, които ще се ангажират под една или друга форма с работата на организацията. Всички хора, които ще бъдат представени, са добре известни на бургаската общественост и работят в различни обществени и бизнес-сфери. Решението за Общото събрание на Клуба на привържениците на Черноморец "Сините акули" е обнародвано в Държавен вестник в необходимия за това срок и свикването му е напълно законно и редовно.
По време на Общото събрание са набелязани няколко точки, които формират дневния ред.
1.Избор на нов председател и нов Управителен съвет
2.дискутиране на новите цени на Абонаментните карти за домакинските мачове, които ще обхванат периода до края на настоящото първенство и през цялото следващо
3.запознаване на всички привърженици на Черноморец с резултатите от последната среща между изпълнителния директор на клуба Джанпиеро Персикети и делегация на феновете
4.широка дискусия по всички въпроси, касаещи бъдещата успешна и ползотворна работа на организацията на привържениците на Черноморец
5.разни
"Сините Акули" свикват годишно отчетно събрание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
"Сините Акули" свикват годишно отчетно събрание
[center]
[/center]

- калпазанчо
- Контакти:
Re: "Сините Акули" свикват годишно отчетно събрание
Аз ще дойда (ако не ми мине черна котка пътя
)

[center]Member of Old School Boys [/center]
който може да идва, всеки може и трябва да си даде мнението.Не може само по форума момчета
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа
Sujzeljavam , che pisha slatinicata , no imam problem s kompa .
Sinjo - beli Burgazlii , subranieto e v ponedelnik ot 19.00 v Mladejzkija dom . Idejata na tova subranie e da se slojzi edna suvsem razlichna osnova na organiziranite privyrjzenici na Chernomorec .
Na vsichki , koito mileem za otbora ni ne ni haresva oblika na agitkata . Taka narechenite stari fenove za men sa banda anonimni alkoholici , koito v stremejza si da stanat po njakakuv nachin izvestni sa reshili da stanat futbolni fenove !
Az mislja , che e krajno vreme tova da se promeni , eto takiva subranija sa mestata na koito vseki mojze da izlojzi pozicijata si i da napravi nesto za da se razvie tazi organozacija v pravilnata posoka . Neka da ne ostavim prostastinata da naddeljava !
bbbbbbbb
Sinjo - beli Burgazlii , subranieto e v ponedelnik ot 19.00 v Mladejzkija dom . Idejata na tova subranie e da se slojzi edna suvsem razlichna osnova na organiziranite privyrjzenici na Chernomorec .
Na vsichki , koito mileem za otbora ni ne ni haresva oblika na agitkata . Taka narechenite stari fenove za men sa banda anonimni alkoholici , koito v stremejza si da stanat po njakakuv nachin izvestni sa reshili da stanat futbolni fenove !
Az mislja , che e krajno vreme tova da se promeni , eto takiva subranija sa mestata na koito vseki mojze da izlojzi pozicijata si i da napravi nesto za da se razvie tazi organozacija v pravilnata posoka . Neka da ne ostavim prostastinata da naddeljava !
bbbbbbbb
Дано успея да дойда и да ме жегне някоя идея, защото хората с идеи в родния Бургас са малко... Признавам си - аз на тема агитка не мога да съм креативен... Ще се видим в понеделник..
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Еййй, тва че е в понеделник е много лошо ! Много хора няма да могат да дойдат ( може би и аз ) 

[center]
[/center]

- hristo1306
- Контакти:
El greco написа:Sujzeljavam , che pisha slatinicata , no imam problem s kompa .
bbbbbbbb
ел греко -- както винаги пак се изказваш неподготвен,груб и обиждаш.С какво право обиждаш феновете /мужду които съм и аз/ въпреки ,че съм фен на НАФТАТА,но и фен на "стария" Черноморец ? Между впрочем ти на "новия" ли Черноморец си фен на този от Айтос ли ? Много от по -" старите", както ти на наричаш фенове ходим на мачове на Ч-Ц от години в които не сте били родени! С какво право на наричаш "банда анонимни алкохолици" ? Ами ако кажа аз, че агитката на Ч-Ц са банда анонимни наркомани с незавършено, поне средно образование или купени дипломи как би реагирал ТИ, или още по - обидното за тебе ФОЛКАДЖИИ -- грубо и много обидно е нали ??? Но аз не мисля така знам ,че Бургаските фенове обичат своите си отбори /и двата / и ще подкрепят отборите подобаващо. На пук на теб аз "стария анонимен алкохолик" смятам да си взема карта /даже две и на сина ми/и да не изтърва мач на "Черноморец" А ти купи ли си карта? Ако си взел пиши-- блок, ред и място да си взема до теб ??? С уважение и много поздрави от "клуба на старите алкохолици "
Брат, няма "стар" и "нов" Черноморец. Черноморец е един и той е от Бургас ! Момчето има предвид някои "фенове", които ходят на мач само да се натряскат !
[center]
[/center]

Converse написа:Еййй, тва че е в понеделник е много лошо ! Много хора няма да могат да дойдат ( може би и аз )
Абе хора, пише за общо събрание на 19.02.2011 от 19ч. но това е СЪБОТА............... а не понеделник......Какво става????
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
grud написа:Converse написа:Еййй, тва че е в понеделник е много лошо ! Много хора няма да могат да дойдат ( може би и аз )
Абе хора, пише за общо събрание на 19.02.2011 от 19ч. но това е СЪБОТА............... а не понеделник......Какво става????
Има промяна, последно събранието е на 21.02.2011.
[center]
[/center]