Черноморец падна за пореден път
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Черноморец падна за пореден път
6 загуби и 1 равен в последните 7 официални мача. Направо трагедия. Това се очакваше с оглед контролите през подготовката - без победа. Гледах мача срещу Динамо по нета - ми Черноморец не можаха да направят една атака за целия мач. Въобще не можеха да разиграват топката. Само изритваха и за целия мач 2-3 далечни удара към вратата. Сега срещу Черно море същото. Само където при 2-0 Морис се изложи на 2 пъти. Уж и Балъков и Илия Груев говорят само за бърза игра, пасове с по едно докосване и дълго владеене на топката. А техните играчи само ритат нагоре и напред без идея. Относно техните трансфери: от Зайц, Хайри, Кардосо, Морис, Мартин Тошев и добавка Цонков(новия капитан) ама никаква полза за отбора.Много зле всички до един. Само къде взимат големи заплати, друго не. Да налага млади момчета с качества като Карбони. Добре, че се усетиха да изгонят Кръстев. Новите момчета отзад много по-добри от него. И накрая ако не се промени играта на отбора(играчите не са толкова слаби но играта на отбора-много слаба) да се спрат изританите топки, а да се разиграва с по 2-3 докосвания както правят добрите отбори, не само, че ще паднат и от Локо Пд ами ги очаква и класиране около 10 място. Дано прогледне Балъков и види колко слаб отбор прави с многото пари на Събев. За какво инвестира милиони в отбор, бази,заплати на чужденци и подготовка като завърши в края на 8-10 място.
- ZelenOtbor
- Контакти:
Re: Черноморец падна за пореден път
Според мен имаше дузпа, но да тоз съдия даде 92384 картона, а особено този на Домакина беше смехотворен
-
- Контакти:
И Локото ще ги разкрият.А ненужния Чилоков ще ги накаже.
Срещу 15 ООО-20 000 евро на месец и да играят Ганкиното ...просто тия пичове са за панделата
Срещу 15 ООО-20 000 евро на месец и да играят Ганкиното ...просто тия пичове са за панделата

Браво колега.Добър опит за разбор.Само дето не разбрах за Черноморец ли писа или за Барса.Владеене на топката,пасове по земя игра с едно докосване.На тези вашите играчи им трябва само по едни две червени раета и на ти Барса.Това в кръга на шегата.В общи линии отбора ви не стоеше зле,но май белите идват от Балъков.Велизар го надигра тактически за втори път по един и същи начин,а немския възпитаник въобще не се усети.Даде му привидна инициатива и капана щракна.Мисля си личи,че немското магическо дуо работи за комисионни.Да видим до кога ще го търпи Митко Събев.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
ZelenOtbor написа:Според мен имаше дузпа, но да тоз съдия даде 92384 картона, а особено този на Домакина беше смехотворен
Точно така.Този Йорданов свири престъпно.Ако това е най-добрия рефер на България,аз съм валяк.Представям си и останалите.
Само Черно море.
Чак като Барса едва ли ще станат, ама за толкова много пари да не можеш да направиш отбор,който да си подаде точно 2 пъти по земя. Хвърлени милиони на вятъра за заплати и подготовка в Анталия.Какъв смисъл от скъпа подготовка в чужбина като след нея си пълна скръб. Май Балъков ще бъде повече полезен като консултант или директор заради дългите години в чужбина отколкото като треньор и мениджър. Грасхопърс го разкриха, ще видим Събев до кога ще му вярва.
Вие искате с магическа пръчка ли да стане?
Балъков колко пъти трябва да го каже, че очаква да бере плодовете на труда след 2-3 години.
Балъков колко пъти трябва да го каже, че очаква да бере плодовете на труда след 2-3 години.

- Roger_Federer
- Контакти:
Време,време му трябвало,ама с тези чужденци,дошли от незнам къде бежанци,отбор постоянно силен няма да направи!Черноморец е хубав отбор,но пробват да го направят изкуствено бързо добър и равностоен тим по неправилния според мен начин-превръщайки го в една колония на чуждестранни играчи.
- Kolovatigb1987
- Контакти:
PFC Litex написа:Вие искате с магическа пръчка ли да стане?
ще бере круши, тва с времето ми е ясно 200 000 му е заплатата , много ясно че ще каже че му трябват 2-3 години , след тва може и да се пенсионира....Ако мислеха да градят нещо нямаше да подарят платини за стотинки на чорбата , щото да можели те да го продадат , тва не е сериозно, всичко е пране на пари нищо няма да излезе от тоя отбор
PFC Litex написа:Вие искате с магическа пръчка ли да стане?
А бе то с магическа пръчка и от веднъж няма да стане. Трябва постепенно да се подобрява а не да се върви назад. Ти какво очакваш слаби, слаби и след 3 години хоп шампионска лига. Без да има постепенен прогрес ми звучи като обещанието на царя че ще ни "оправи" за прословутите 800 дни.