Черно море се жалва в УЕФА
Моряците пращат мача в евроцентралата, при отказ за преиграване
Ръководството на Черно море ще сезира УЕФА, ако БФС отхвърли желанието за преиграване на мача с Левски. Освен положенията за отсъдената за сините и неотсъдената дузпа в тяхна полза, от Черно море са видели и формално нарушение на правилника, което е отразено в жалбата до футболния съюз. "През второто полувреме при една от ситуациите, играта бе подновена със съдийска топка при условие, че имаше тъч. Това е формално нарушение на правилата на футболната игра."
Варненци са сигурни, че родната централа няма да обърне внимание на жалбата. "100% сме убедени, че БФС изобщо няма да разгледа казуса и срещата няма да се преиграе." Ето защо от клуба са решили да се обърнат към по-горна инстанция.
----------------------------------------------------
Браво,това е ударът.Без значение какво ще става трябва да вдигнем олелия до Бога.При всичките неразбории в БФС,при скандално дадения лиценз на ЦСКА,при съдийските крамоли около Левски...просто една проверка от УЕФА би била фатална за сините и червени. В най-добрия случай клякат и преиграваме мача(това ако се реши ще коментираме тогава),в най-лошия ни молят БФС-то да не сезираме УЕФА и ни обещтават компенсации за сметка на някой от "предвидените" за ект който ще изгори.....ипоследен сценарий - сезираме УЕФА и подливаме вода хем на Перуката,хем на Левски и ЦСКА,така УЕФА спокойно ще им отреже главите със съдиите си,а ЦСКА може и да го дисквалифицират!Аз съм за последния вариант,твърдо да пишем до УЕФА колкото и да ни се мазнят в БФС.Трябва да е ясно и всеки да го знае-с Черно Море никой не се е еб*ва,срещу Черно Море схеми не се правят или ако има такива то само Черно Море може да е отгоре.
Черно Море сезира УЕФА!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Черно Море сезира УЕФА!!!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Re: Черно Море сезира УЕФА!!!
Както винаги УЕФА няма да отговори 

[center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]
нали си наясно в какво ще се превърне тази тема? Да предупредя, ако някой смята да спами и д ане пише по темата или да обижда и да нарежда по-добре да не пише, тъй като ще съм безкомпромисен! Отнася се и за моряци и левскари и всички други!
По темата, едва ли наистина този мач беше толкова фрапантен, че чак и Уефа да се сезира! Ние да си оправим първо нашия двор, пък ако след това пак ни режат ще сезираме и Фифа, Уефа, МОК, БОК, Уницеф, ако е нужно
По темата, едва ли наистина този мач беше толкова фрапантен, че чак и Уефа да се сезира! Ние да си оправим първо нашия двор, пък ако след това пак ни режат ще сезираме и Фифа, Уефа, МОК, БОК, Уницеф, ако е нужно

Ами да се преиграе
Но със съдия изпратен от УЕФА
Ще ги бием с 3 гола разлика, а те ще завършат с 8 човека (ако съдеята не прекрати мача заради криминалните им прояви)

Ще ги бием с 3 гола разлика, а те ще завършат с 8 човека (ако съдеята не прекрати мача заради криминалните им прояви)

Бих добавил по темата, че УЕФА не разглежда вътрешни проблеми на федерациите, УЕФА се намесва само когато даден двубой е между отбори на две различни държави 
Успех.

Успех.

- Sagittarius
Както може УЕФА да смачка жалбата и да я пусне в кошчето,защото не им се занимава с анонимни клубове,така пък може да решат да се намесят тук,при анонимните вместо да го правят при големите и да покажат "принципност".Едно е сигурното,последното което БФС искат е УЕФА да поразрови бакиите им,моето мнение е,че Перуката би дал всичко това да не се случи,ама наистина всичко....да дори и едно преиграване 
Много ербап,ама ако обявят решение ще има писъци.И аз искам съдия от Европа...колко мачове изиграхме,не помня 2 неща...НИКОГА не са ни били дузпа и НИКОГА не сме получавали ЧК - факт.

Ами да се преиграе![]()
Но със съдия изпратен от УЕФА
Много ербап,ама ако обявят решение ще има писъци.И аз искам съдия от Европа...колко мачове изиграхме,не помня 2 неща...НИКОГА не са ни били дузпа и НИКОГА не сме получавали ЧК - факт.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Нека сезират който си искат Ч.море.Резултатът е 3-2 за Левски и това е.
Блажени вярващите и тяхно ще да е Царствието небесно!
Амин!
Като се сетя как преиграха мача Франция-Ейре, направо съм сигурен, че ще го бъде това искане
Амин!
Като се сетя как преиграха мача Франция-Ейре, направо съм сигурен, че ще го бъде това искане

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Не стига, че футбол не играете, че се опитахте и за съжаление отчасти успяхте да потрошите футболистите на Левски, ами и продължавате с наглостта си! Оправете си стадиона не се занимавайте с мач, който при нормално съдийство губехте с разлика и с много червени картони.
Преди да се изпълни тъча имаше втора топка
в игрището затова съдията даде спорна топка.
в игрището затова съдията даде спорна топка.