Вероятна стартова 11-ка на Черно море и резервите
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Кои двама футболиста да останат в Черно море?
Велизар Попов не е взел решение кои двама измежду намиращите се на проби Георги Аврамов, Красимир Кръстев и Ратников да остави в тима.Аз определено съм за Ратников,двамата ботевисти не са нищо особено пък и не са първа младост.
Re: Кои двама да останат?
той Велизар сам ще си реши кои да остави(но Ратников определено има качества),ама Лусио Вагнер ако ще идва при нас,много ми е интересно като какъв ще играе и от какъв зор ще го прибираме обратно,или за кумовете това не важи

HASTA DE LA VICTORIA
Ако, покажат качества да ги вземат и тримата. Има кого да освобождават М.Лазаров,М.Петков ....
Sole написа:Ако, покажат качества да ги вземат и тримата. Има кого да освобождават М.Лазаров,М.Петков ....
За първия съм съгласен,но Милен все пак беше голям футболист и не трябва да го махаме, пък и със сигурност има с какво да помогне на отбора.
Ратников за сега показва че е най-класния от тримата.А Аврамов ми се струва че ще бъде човека асистенция ако остане.Въпросителната сякаш е Кръстев.Но има намесени и други неща,наречени ПАРИ!За Ратников пишеше че ръководствата са уточнили цената,оставало само треньора да го хареса.А двете майни са без пари.Дано не натежи това при избора на двойката.А Вагнер какво ще дири в морето?Тъкмо се отървахме от пенсиитеи хоп-нова такава,че и контузен перманентно.Струва ми се че ще е грешка.Нека изчакаме и да видим кого ще освободят.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Ратников за сега показва че е най-класния от тримата.А Аврамов ми се струва че ще бъде човека асистенция ако остане.Въпросителната сякаш е Кръстев.Но има намесени и други неща,наречени ПАРИ!За Ратников пишеше че ръководствата са уточнили цената,оставало само треньора да го хареса.А двете майни са без пари.Дано не натежи това при избора на двойката.А Вагнер какво ще дири в морето?Тъкмо се отървахме от пенсиитеи хоп-нова такава,че и контузен перманентно.Струва ми се че ще е грешка.Нека изчакаме и да видим кого ще освободят.
инфото за Вагнер е от ***,много не им вярвам ама като знаем че е кум на Велизар-всичко е възможно

HASTA DE LA VICTORIA
И все пак слекцията не е много добра.Надявам се да използваме хаоса в ЦСКА и да вземем някой почти без пари както няправихме с Данчо и Жорката.
Неделя, 31 Януари 2010 12:58
Аврамов, Кръстев и Ратников остават
Тримата състезатели дошли на проби в Черно море може да подпишат договори с клуба.
Преди изиграването на първата контрола със Светкавица в Търговище, Велизар Попов имаше намерение да вземе двама от тримата играча. След единствената до момента контрола и проведената вчера двустранна игра, има огромна вероятност и на тримата да бъдат предложени договори. Треньорското ръководство е останало доволно от изявите на футболистите, но решение ще има най-рано в сряда след проверката с Дунарея в Албена.
След вчерашната тренировка на заснежения терен под Аспарухов мост, Георги Божилов е със счупен нос, а Милен Петков с болки в глезена.
http://www.varnautre.bg/sport/football
Аврамов, Кръстев и Ратников остават
Тримата състезатели дошли на проби в Черно море може да подпишат договори с клуба.
Преди изиграването на първата контрола със Светкавица в Търговище, Велизар Попов имаше намерение да вземе двама от тримата играча. След единствената до момента контрола и проведената вчера двустранна игра, има огромна вероятност и на тримата да бъдат предложени договори. Треньорското ръководство е останало доволно от изявите на футболистите, но решение ще има най-рано в сряда след проверката с Дунарея в Албена.
След вчерашната тренировка на заснежения терен под Аспарухов мост, Георги Божилов е със счупен нос, а Милен Петков с болки в глезена.
http://www.varnautre.bg/sport/football
- Sagittarius
При всички положения Ратников трябва да е с предимство защото е на 21 г.,а Аврамов и Кръстев на по 26-27.Лусио Вагнер не ни трябва изобщо,беше ни нужен преди 7 години,но си замина,сега е на 33 и не става за нищо.Адемар и Бачев са си хората за левия бек,това е положението,леви халфове-пак някой от тях плюс Юруков и Тошко Колев.Няма място за пенсионери и кумове.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:При всички положения Ратников трябва да е с предимство защото е на 21 г.,а Аврамов и Кръстев на по 26-27.Лусио Вагнер не ни трябва изобщо,беше ни нужен преди 7 години,но си замина,сега е на 33 и не става за нищо.Адемар и Бачев са си хората за левия бек,това е положението,леви халфове-пак някой от тях плюс Юруков и Тошко Колев.Няма място за пенсионери и кумове.
а кои ти е казал че ще го вземем като футболист,не сте ли се замислили че може да се вземе като скаут
ПФК ЧЕРНО МОРЕ