БОТЕВ 95 - СПАРТАК
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БОТЕВ 95 - СПАРТАК
нека подкрепим и по малките канарчета и те имат нужда да им се вдъхне кураж и да им се стори жълто черната фанелка тежка от рано рано.мача е в петък 26.03 от 10.30 на колежа нека който може и има желание да ги подкрепи,колкото до отбора на спартак само знам че треньор им е джоров а той е доста колоритен тренер и си заслужава да се види как навиква и малките
Последна промяна от kishe на 25 мар 2010 21:07, променено общо 1 път.
селски вземи си скункса не се сърди
Re: БОТЕВ 595 - СПАРТАК
Само знам,че ще паднете от малките гладиатори,които мисля са и по-малки в тази възрастова група,но са много добри,а тоя Джоров може да е много добър треньор,но тоя негов подход така да се кара на децата,едва ли е пример за подражание

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Нормално,вашата школа е най-добрата в Пловдив,а и дори сред водещите в България...Дано се получи хубав мачspartaka написа:Само знам,че ще паднете от малките гладиатори,които мисля са и по-малки в тази възрастова група,но са много добри,а тоя Джоров може да е много добър треньор,но тоя негов подход така да се кара на децата,едва ли е пример за подражание![]()

Джоров каквото пипне злато става, нека им се кара, че и от време на време да ги шамари ако трябва, това не е балетно училище, на които не му харесва да отива в ансамъл "Тракия" да играе народни танци. Нека се развиват децата няма значение в кои отбор тренират.
- Тракиец 1912
- Контакти:
Да им се кара, да ги шамаросва, но да ги предпази от онова, което би съсипало младия талант. Това е много важно за един треньор.
- rump_shaker
- Контакти:
batbore написа:Джоров каквото пипне злато става, нека им се кара, че и от време на време да ги шамари ако трябва, това не е балетно училище, на които не му харесва да отива в ансамъл "Тракия" да играе народни танци. Нека се развиват децата няма значение в кои отбор тренират.
+1 :D :D:D

- botev951912
- Контакти:
Само Ботев 95
аз тренирам в ботев и според мен ще ги бием с 1:0

-
- Контакти:
_RoKi_ написа:Нормално,вашата школа е най-добрата в Пловдив,а и дори сред водещите в България...Дано се получи хубав мачspartaka написа:Само знам,че ще паднете от малките гладиатори,които мисля са и по-малки в тази възрастова група,но са много добри,а тоя Джоров може да е много добър треньор,но тоя негов подход така да се кара на децата,едва ли е пример за подражание![]()
Марица е най-добрата школа в Пловдив, дори и в България.
canar_ultras написа:_RoKi_ написа:Нормално,вашата школа е най-добрата в Пловдив,а и дори сред водещите в България...Дано се получи хубав мачspartaka написа:Само знам,че ще паднете от малките гладиатори,които мисля са и по-малки в тази възрастова група,но са много добри,а тоя Джоров може да е много добър треньор,но тоя негов подход така да се кара на децата,едва ли е пример за подражание![]()
Марица е най-добрата школа в Пловдив, дори и в България.
Марица E най-добрата школа в България
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- rump_shaker
- Контакти:
Стига с БоФо..... няма смисъл да си пилим нервите. Той е абсолютната, крайна опозиция. Ако го питаш гравитацията ни дърпа на горе, а тва че падаме надолу е измама и прах в очите