"Вярваме, че ще има нов собственик и очакваме да го съобщят в скоро време. В нашата Фондация членуват доста сериозни бизнесмени, но никой все още не се е свързал с тях относно Ботев. Готови сме да помагаме винаги на клуба", това заяви за Plovdiv24.bg президентът на Фондацията за Спасение на Ботев Марин Бакалов. "Ще изчакаме да съобщят кой са новите собственици, ако искат да се свържат с нас - знаят къде да ни намерят", добави още легендата на "канарчетата".
http://sport.plovdiv24.com/66354.html
Тема за Марин Бакалов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Марин Бакалов: Вярваме, че има нов собственик
Е дано стане,че с тоя Христолов-Публиката ви заслужава нещо по-добро.
П.С.Аз съм левскар
П.С.Аз съм левскар

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Христолов даваше 1 000 0000 лв. бюджет !
Новият собственик първоначално ще дава 1 700 000 лв. бюджет и Христо Андреев ,каза ,че бюджета ще се увеличава !
Новият собственик ,ако иска и "Фондация Спасение За Ботев" да влезе в управлението на клуба и да дава пари ,бюджета ни ще стане около 3 000 000 лева

Новият собственик първоначално ще дава 1 700 000 лв. бюджет и Христо Андреев ,каза ,че бюджета ще се увеличава !
Новият собственик ,ако иска и "Фондация Спасение За Ботев" да влезе в управлението на клуба и да дава пари ,бюджета ни ще стане около 3 000 000 лева

kanar4o написа:Христолов даваше 1 000 0000 лв. бюджет !
Новият собственик ,ако иска и "Фондация Спасение За Ботев" да влезе в управлението на клуба и да дава пари ,бюджета ни ще стане около 3 000 000 лева![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не е бюджета а уставния капитал на фирмата(клуба в случая).Бюджета е доста по-висок,мисля че Андреев спомена някъде към 3-4 милиона.А при Христолов беше,по думите на Бакалов тогава като изп.директор,около 700 хиляди.Уставния капитал на практика е нещо формално,поне в България.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
kanar4o написа:Христолов даваше 1 000 0000 лв. бюджет !
Новият собственик ,ако иска и "Фондация Спасение За Ботев" да влезе в управлението на клуба и да дава пари ,бюджета ни ще стане около 3 000 000 лева![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Новият собственик ще дава повече от 1 700 000 брато.Тва,че ще увеличат капитала от 1 000 000 на 1 700 000 е съвсем друга работа!
А колкото до темата,аз вярвам на Бакалов

Блажени са вярващите .
- PLOVDIV PEE 1912
Както ви казах ,спокойно всичко ще си дойде на мястото.ЕЙ НАПРЕД БОТЕВ МОЙ!!!!!!
- PLOVDIV PEE 1912
Що бе майна ,с кво съм те подразнил не мога да разбера?
PLOVDIV PEE 1912 написа:Що бе майна ,с кво съм те подразнил не мога да разбера?
Не си ме дразнил ... много теми пускаш ... и коменти пишеш ... ама това е твоя работа

kanar4o написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Христолов написа:Блажени са вярващите.
Ти почваш наистина да ме кефиш брат ...![]()
![]()
Не съм го вярвал ,че това ще стане някога ...
Е , ЩОМ ТОВА Е КЕФА ЗА ИЗМЪЧЕНАТА ПАПАГАЛСКА ДУША , РАДВАЙТЕ МУ СЕ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ СЛЕД ПРЕДСТОЯЩОТО ОБЩО СЪБРАНИЕ . В НОВИЯ СЪВЕТ НА ДИРЕКТОРИТЕ ЩЕЛИ ДА ВЛЯЗАТ ТОЙ , ТЪЩА МУ И ГЮНЕР ТАХИР .
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!