БЕРОЕ НА ФИНАЛ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

БЕРОЕ НА ФИНАЛ!!!

Мнениеот burnstz » 28 апр 2010 19:30

Берое се класира на финал за Купата на България „Форд Мото Пфое” след минимална победа в Етрополе над местният Чавдар. Единственото попадение в срещата реализира Атанас Атанасов в 39-ата минута. Съперник на „зелените” след седмица ще е съставът на Черноморец (Поморие), който спечели над Калиакра (Каварна) след изпълнение на дузпи с 4:1 (в редовното време 1:1).
СЛЕД ДЪЛГИ ГОДИНИ ЧАКАНЕ БЕРОЕ ОТНОВО Е НА ФИНАЛ !!! БРАВО НА МОМЧЕТАТА„ НА ИЛИАН, НА ФЕНОВЕТЕ, НА РЪКОВОДСТВОТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СПОМОГНАЛИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ!!!
КУПАТА Е ЗЕЛЕНА
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО, БЕРОЙЦИ!!!
1916'

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: БЕРОЕ НА ФИНАЛ!!!

Мнениеот PFC Litex » 28 апр 2010 19:41

Финалът 90% ще се играе в Ловеч.
Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 апр 2010 19:44

Искам първо да кажа честито и едно голямо БРАВО на БЕРОЕ! Дано да вземат купата и да играят в Европа. Този клуб го заслужава. Аз съм от Локомотив Пловдив,но Берое са ми много симпатични! Защо ли? Еми първо,защото имат страхотен тренъор,отбор от млади момчета,които играят без никакви средства. И най-вече заради НЕВЕРОЯТНАТА публика! Един такъв истински отбор трябва да играе в Европа,най-малко заради всеотдайните си фенове ;). Успех БЕРОЙЦИ и поздрави от Пловдив ;). Стискам ви палци!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 апр 2010 19:46

PFC Litex написа:Финалът 90% ще се играе в Ловеч.

То няма място :lol:

На Лазур !!! Най-добрият и модерен български стадион !!!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 28 апр 2010 19:48

:mrgreen:

Честито на всички беройци ! ;)
Остана ви още една крачка до .... Европата ! :lol: ;)
Успех ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 апр 2010 19:48

Siegfried написа:
PFC Litex написа:Финалът 90% ще се играе в Ловеч.

То няма място :lol:

На Лазур !!! Най-добрият и модерен български стадион !!!!

Айде стига глупости нямало място.
Стадиона е 7 000 места едвали ще се напълни само от 6 000 от Стара Загора ;)

Чети

Ловеч приема финала за Купата на България

Финалът за Купата на България „Форд-Мото Пфое” между Черноморец Поморие и Берое ще се играе на Градския стадион в Ловеч на 5 май. Началният час ще бъде определен допълнително.

Новината бе потвърдена от председателя на Съвета на директорите в Берое Дамян Георгиев и старши треньора на клуба Илиан Илиев. Очаква се утре ПФЛ да излезе с официално решение по въпроса.

Другият вариант – Бургас, отпадна. Най-вероятно стадионът в Ловеч е бил предпочетен заради близостта между Поморие и Бургас.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=132747

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 28 апр 2010 19:55

Най-важното е, че купата може да е зелена!!! :) :) :)
Сърдечни пожелания за много успехи от един моряк!!!! ,....с този отбор заслужавахте да постигнете нещо запомнящо се а финал за купата ( даже и да не го спечелите - което е малко вероятно ) си е запомнящо се :)
Успех на финала

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 28 апр 2010 19:59

Аз пък искам купата да я спечели ЧЦ Поморие , има много талантливи момчета там и играят атрактивен и нападателен футбол , нещо което за Берое е като химера ... няма по-голямо наказание от това да гледаш мач на Берое , хипер скука ... все едно гледам Гърция от евро 2004 , обида за футбола са такива отбори и треньори !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 28 апр 2010 20:03

Angoff написа:Аз пък искам купата да я спечели ЧЦ Поморие , има много талантливи момчета там и играят атрактивен и нападателен футбол , нещо което за Берое е като химера ... няма по-голямо наказание от това да гледаш мач на Берое , хипер скука ... все едно гледам Гърция от евро 2004 , обида за футбола са такива отбори и треньори !

Зависи, аз лично Гърция на европейското ме изкефиха. Както се изказа преди няколко дни 1 потребител, нападението печели мачове, защитата титли ! Много правилно. За мене няма значение, кой ще спечели титлата. Важното е, че започва да се разбива двуполюсния модел Левски и ЦСКА, вижда се и в първенството. Това ни трябва, за да се развиваме като футболна държава ! Пожелавам им успех и на 2та отбора, нека по-добрия победи :)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
ЛокоМотив Пловдив
Контакти:

Мнениеот ЛокоМотив Пловдив » 28 апр 2010 20:08

Angoff написа:Аз пък искам купата да я спечели ЧЦ Поморие , има много талантливи момчета там и играят атрактивен и нападателен футбол , нещо което за Берое е като химера ... няма по-голямо наказание от това да гледаш мач на Берое , хипер скука ... все едно гледам Гърция от евро 2004 , обида за футбола са такива отбори и треньори !

Аз съм напълно съгласен. Попринцип Берое са ми доста симпатичен клуб. Имат страхотна история, винаги съм ги харесвал и дори ми беше гадно, когато изпаднаха заради Беласица преди 2 години. Но от тази година нещо ми влезнаха в очите. Първо играта им не е кой знае какво, второ станаха доста високомерни, трето мислят си, че публиката им е най-велика като чупят колите на гостите, когато ходят в Стара Загора. Да не говорим, че малки пикльовци си позволяват да драскат със спрей името на клуба им в други градове и то не на 1-2 места, а на много повече.
Берое не са кой знае какво и мога да кажа, че Черноморец имат шанс и то не малък. Аз стискам палци за Поморие :)
Разменям гаджето за 3 литра ракия!
Ако си пич!

Върни се в “Берое”