Станислав Ангелов пред трансфер в СЕЛТК !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

p36o
Контакти:

Станислав Ангелов пред трансфер в СЕЛТК !!!

Мнениеот p36o » 07 юли 2009 14:56

Българският национал Станислав Ангелов- Пелето е пред трансфер в шотландския гранд и европейски шампион Селтик. Халфът на изпадналия от първа Бундеслига Енерги (Котбус) си търси нов отбор, с който да играе елитен футбол и напоследък бе спряган за преминаване в Амкар (Перм). Според шотландската преса Пелето е много близо до преминаване на Албиона именно в тима на Тони Моубрей Селтик. Ангелов има само една година договор с Енерги и открито изяви желание да напусне клуба, което доведе до множество обиди по негов адрес на първата тренировка на германците за новия сезон. В същото време Селтик се раздели с полузащитника Масимо Донати, на когото му бе съобщено, че трябва да си търси нов клуб. Все още не е предложен и нов договор на капитана Пол Хартли, който също е централен халф.

p36o
Контакти:

Re: Станислав Ангелов пред трансфер в СЕЛТК !!!

Мнениеот p36o » 07 юли 2009 15:07

Ако не се лъжа Селтик си продадоха и японския полузащитник ;) Дано купят Пелето :!:

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 07 юли 2009 15:11

p36o написа:Ако не се лъжа Селтик си продадоха и японския полузащитник ;) Дано купят Пелето :!:

шансуке накамура са казва и е атакуващ халф нз дали 6а стане според мене пелето няма класа за селтик
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

p36o
Контакти:

Мнениеот p36o » 07 юли 2009 15:16

Според мен има ... Селтик не са силен отбор, те са от ранга на Енерги .. Ако Енерги играеше в Шотландия и те щяха да се класират за ШЛ .. единствената разлика,че Селтик има по-голяма история :) Пелето трябва да си намери отбор-по-силен от Селтик , но за неговата възраст и Селтик е много добър избор :!:

kingy
Контакти:

Мнениеот kingy » 07 юли 2009 16:05

Еми, селтак некадърен , в Селтик ще го вземат много ясно, има логика.
Само не раэберам кой завършен идиот реши , че тоя кривокрак клоун е эа националния??

Върни се в “Национален отбор”