За голяма част от тези, които трябва да се махнат съм съгласен с Ганчо, но не приемам докрай подхода му за тотално подмладяване и пращане на повиквателни на всички млади от сегашната селекция + още някои от вътрешното първенство, които дори не са се утвърдили в клубовете си.
Първо, от двама-трима възрастни играчи има нужда, защото опитът си е опит, младите трябва да имат гръб, на който да разчитат, но е добре да се внимава кои да бъдат те. Георги Илиев до последно бе оставил добри впечатления с играта си. Това, че е заминал за Азия по никакъв начин не освобождава националния селекционер от задължението да следи изявите му. Има и други.
За Ив. Попов не съм съгласен. Той няма място в националния и пръв трябва да бъде натирен по най-унизителния начин. Дори и да има някакви качества той просто играе когато си иска. Има свръхголямо самочувствие, говори нагло, смята се за недосегаем, мисли че може да сменя треньори. И да бе останало грам съмнение, че дузпата срещу Малта не я изпусна нарочно, слабата му и безлична игра срещу Италия и Норвегия (най-важния мач) дава категорични основания, че на него не трябва да се разчита. Добре ще е не само да не получава повече повиквателни, а и да не бъде допуснат да завърши кариерата си в български клуб.
Славчев, Чочев, Миланов, Неделев, Иван Иванов, както и всички играчи на Лудогорец трябва да бъдат следени под лупа и да получават повиквателни само когато са в най-добрата си възможна форма и са със статут на твърди титуляри в клубовете си. Ако малко от тях отговарят на тези условия трябва да се погледне към вътрешното първенство. Отборите, заемащи челните позиции не са там случайно. Имат си голмайстори, имат си защитници, нямат само чужденци. Не мога да бъда по-обстоятелствен, защото по обективни причини не следя достатъчно случващото се, но например през миналия сезон в дефанзивните играчи на Берое и Локо София имаше много много хляб. При заралии текучеството е малко, за железничарите това не може да се каже, но хората така или иначе ги има. Славия и Литекс също заслужават внимание, както и някои ботевисти. Мисля че е крайно време да бъде налаган на бека Йордан Христов.
Нека подмладяването да започне сега!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нека подмладяването да започне сега!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Подмладяването трябва да започне веднага!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Pragmatichen
Не очаквайте чудеса от младите, те са продукт на същите некадърни треньори и дърварски школи, както и батковците им.
Обучават ги и ги тренират като в 1980 година.
Виждате ги каква физика имаха 17 годишните национали в Бургас и Ст Загора, хърватските момчета край тях си изглеждаха мъже, изградени футболисти.
А Хърватия съвсем не е световна сила във футбола, но за нас са си сила.
Докато коренно не се промени подхода към футбола ни, национален отбор като този от 1994 няма да видим още поне 20-30 години. Класиране на форум- също.
Обучават ги и ги тренират като в 1980 година.
Виждате ги каква физика имаха 17 годишните национали в Бургас и Ст Загора, хърватските момчета край тях си изглеждаха мъже, изградени футболисти.
А Хърватия съвсем не е световна сила във футбола, но за нас са си сила.
Докато коренно не се промени подхода към футбола ни, национален отбор като този от 1994 няма да видим още поне 20-30 години. Класиране на форум- също.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Неделев дано ме опровергае, но той повече от това, което е момента няма да стане и кариерата му от тук насетне ще е само надолу.
- Pragmatichen
PFC Litex написа:Неделев дано ме опровергае, но той повече от това, което е момента няма да стане и кариерата му от тук насетне ще е само надолу.
За него щеше да е прекрасно, ако си беше останал в Ботев, след срива с КТБ можеше да премине в Лудогорец, Берое, Левски или Литекс(другаде не виждам къде в Бг) и съм сигурен, че щеше да има много по-голяма база за развитие, отколкото в Майнц. Не знам какви са тези млади хора, тръгваш в Германия без да знаеш и дума немски, ами имаше достатъчно време, няколко месеца преди да замине, отиди на някакъв курс, научи поне 200-300 думи, а той отива и 2 години още не е научил езика, каквото и да си говорим, ТОВА има значение.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
Подмладяването да започне с Гаджев. Пак има отбор и започва да гради кариера! Неговото "ново начало" може да е ново и за националния.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Аз ще предложа още няколко варианта:
1. Георги Пашов - бек, Монтана на 24г. Мисля, че беше твърд титуляр при набор до 21г. На мен ми се нрави, участва добре и в атака
2. Спас Делев на 25г. - виждам, че в Берое започва да си връща предната форма, но.......и да не е на 100 % от онова, което бе в ЦСКА, то не може да му се отрече че доста тича и има хъс
3. Гълъбинов задължително - или вместо Рангелов или вместо Мицански, а може и вместо двамата, за съжаление в атака не се вижда качество и там ни е основния проблем. Всички хвалят Алекс Колев, но статистиката му не е впечатляваща.
1. Георги Пашов - бек, Монтана на 24г. Мисля, че беше твърд титуляр при набор до 21г. На мен ми се нрави, участва добре и в атака
2. Спас Делев на 25г. - виждам, че в Берое започва да си връща предната форма, но.......и да не е на 100 % от онова, което бе в ЦСКА, то не може да му се отрече че доста тича и има хъс
3. Гълъбинов задължително - или вместо Рангелов или вместо Мицански, а може и вместо двамата, за съжаление в атака не се вижда качество и там ни е основния проблем. Всички хвалят Алекс Колев, но статистиката му не е впечатляваща.
Тези млади некадърници и бездарници за които говорите и пишете не стават за спаринг дори на Гибралтар,Сан Марино,Андора,Лихтенщайн и Фарьорските острови. Факт.
- Hristo_Stoichkov
- Контакти:
Естествено че трябва да се започне подмладяване и аз го виждам ето по този начин - всички ДЪРТИ ТАРИКАТИ като Венци Стефанов , Йордан Лечков, Емил Костадинов, Кирил Домусчиев, Михаил Касабов, Атанас Фурнаджиев, Наско Сираков, Камен Костадинов, Гриша Ганчев, Марин Митев, Николай Гигов, Петър Влеичков, Румян Вълков, Панайот Ремзи и не на последно място (продължителен удар по барабани) Бооооообиииииииии Миииихаааиииилоооооооооооооов да са АУТ (някой от тях ако може със премерен шут или с орехов прът).
..... и после може и да имаме някакви надежди, и да си мечтаем че пак ще сме на футболната карта. Дотогава за какво си говорим въобще.
..... и после може и да имаме някакви надежди, и да си мечтаем че пак ще сме на футболната карта. Дотогава за какво си говорим въобще.
doktora25 написа:Мисля че е крайно време да бъде налаган на бека Йордан Христов.
За кога да бъде налаган? Та той е на 31. Ако трябва да бъде налаган някой това е Лазар Марин.
k_oleto написа:Всички хвалят Алекс Колев, но статистиката му не е впечатляваща.
Алекс Колев е нещо повече от типичен централен нападател. Въпреки ръста му, той е много подвижен и цял мач не спира да пресира противника. По-голяма ефективност от него ще има, ако играе зад нападателя или с партньор в атака, като миналата година, когато Ботев играеше с двама нападатели. Със здравата си физика Алекс увлича със себе си поне 2-ма противникови играча, от което се възползват останалите му съотборници излизащи от по-задна позиция.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите [/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите [/offtopic]