Децата "индиго".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Btovfan80

Децата "индиго".

Мнениеот Btovfan80 » 09 дек 2010 11:36

Гледах снощи "Стани богат" и ме впечатли един от въпросите, а именно за гореспоменатите деца. Порових се в интернет и прочетох няколко интересни статии. Поствам няколко линка, който се интересува може да ги прочете, а след това да коментира.
http://society.actualno.com/news_42965.html
http://2012-bg.com/indigovi-hora/330-kristalni-indigo-deca-upravlqvat-sveta

Последният линк е за серия от репортажи, показващи възможностите на "децата чудо".
http://ludmil.multiply.com/video/item/8

Очаквам вашите мнения по въпроса. Мислите ли, че тези деца са бъдещето на нашата планета? Някой от вас има ли контакт с подобни личности?
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Децата "индиго".

Мнениеот mormona » 09 дек 2010 12:16

Естествено , че са бъдещето.Чел съм за тях и знам за съществуването им даже знам , че има и възрастни хора не са само деца :?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 09 дек 2010 12:28

Като прочетох за някакви аури и т.н ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ! Моцарт, Бетовен и те ли са били деца индиго. На баба ми хвърчилото, винаги е имало деца по-развити от други, както и по-малко развити. Това е генетично и все пак човека се развива ! Нарича се еволюция. Тъй като сме огромни като бройка сега има много повече. Както това е нормалния еволюционен процес.

Ако говорим от религиозна страна, в Библята си пише, че накрая ще се появяват фалшиви пророци, които ще говорят от името на "Господ". Това е началото !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 09 дек 2010 12:57

Защо пак намесваш религията? Сам признаваш, че става дума за еволюция и в същото време я отричаш безпрекословно! Държиш се точно като инквизицията през средновековието, които са обявявали всеки талант или гений, за еретик, който се стреми да разклати вярата на човечеството в Господ! Да, но тези феномени съществуват, както и ясновидството, за съжаление има твърде много шарлатани, които мамят хората! За мен ясновидци са хора като Ванга и Нострадамус, но се раждат много рядко! И накрая да вметна, докато не си ме обвинил в богохулничество - тези ясновидци, за които говоря, никога не са твърдяли, че са пророци, изпратени от Бог!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 дек 2010 13:06

Love_ написа:Като прочетох за някакви аури и т.н ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ! Моцарт, Бетовен и те ли са били деца индиго. На баба ми хвърчилото, винаги е имало деца по-развити от други, както и по-малко развити. Това е генетично и все пак човека се развива ! Нарича се еволюция. Тъй като сме огромни като бройка сега има много повече. Както това е нормалния еволюционен процес.

Ако говорим от религиозна страна, в Библята си пише, че накрая ще се появяват фалшиви пророци, които ще говорят от името на "Господ". Това е началото !

Може ли да дефинираш кое точно е пълна глупост за да може да се коментира по някакъв начин?
именно това, че сега ги възприемаш като повече показва, че твърдението ти е грешно - ако са едни и същи като процентно съотношение от всички хора, това, че хората сега са повече не трябва да влияе на възприятието ти за количеството им - все пак 1 от 100 човека винаги си е 1 от 100 - не би трябвало никой да отава с впечатлението, че сега са повече.

Цитираш Моцарт - той, както Вивалди, кърт кубейн, аксел роуз, алис куупър, роби уилямс и т.н. са водолей (както и митко бербатов и валентино роси - нали е спортен форум да давам по-точни примери :Р ) Ако видиш описанието на един средностатистически водолей и на въпросните деца, ще забележиш, че се препокриват в голямата си част (70% от хората в залата на славата или са от въпросната зодия, или имат такъв асцендент например) идва 2012 - ерата на водолея. не мислиш ли, че е нормално да са се родили хората, които да трябва да водят останалите през въпросния преход?

Никой не говори от името на господ - това да имаш интуация и да искаш да помагаш на хората, няма как да те прати "от другата страна", просто щото доброто и любовта винаги са си добро и любов...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 09 дек 2010 13:28

тцтцтц... като прочетох заглавието си помислих, че става въпрос за децата загинали пред дискотека Индиго преди няколко години..

niksan8303
Контакти:

Мнениеот niksan8303 » 09 дек 2010 13:31

love_ не се нари4а еволюция а инволуция.ве4е сме на друго ниво.Немогат да се сравняват децата преди и сега.поинтересужаи се пове4е от езотерика психология и подобни науки

Zeeyo
Контакти:

Мнениеот Zeeyo » 09 дек 2010 13:40

@Alex

Като Меси и Зидан са зодия Рак аз да не би случайно да съм по добър от тях двамата взети заедно? Или пък защото Джон Рокфелер е зодия Рак аз ще съм два пъти по богат от него? Том Круз,Силсвестър Сталоун,Уилям Дефо,Вин Дизел също са зодия Рак и да ти кажа .. чудя се дали да тръгвам към Холивуд вече.. Само,че малко ме е срам да кажа че и Памела Андерсън е зодия рак щото да съм като нея нещо не ми се иска :mrgreen:

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 09 дек 2010 14:15

Btovfan80 написа:Защо пак намесваш религията? Сам признаваш, че става дума за еволюция и в същото време я отричаш безпрекословно! Държиш се точно като инквизицията през средновековието, които са обявявали всеки талант или гений, за еретик, който се стреми да разклати вярата на човечеството в Господ! Да, но тези феномени съществуват, както и ясновидството, за съжаление има твърде много шарлатани, които мамят хората! За мен ясновидци са хора като Ванга и Нострадамус, но се раждат много рядко! И накрая да вметна, докато не си ме обвинил в богохулничество - тези ясновидци, за които говоря, никога не са твърдяли, че са пророци, изпратени от Бог!

Просто давам двете гледни точки(религия/наука). Иначе съм далече от инквизицията, не отричам че има гении и аномалии. Но от 3 минутен клип, нищо не мога да твърдя, откъде знаеш, че майка и баща и не са и напълнили главата с тези думи. Не бъдете наивни винаги има две гледни точки, пък и в днешно време по-добре оспорвайте всичко, докато не се запознаете с цялата картината, отколкото да вярвате сляпо. Просто голяма част от хората ще продадат и майка си за пари.

За Ванга, тя първо не е никакъв ясновидец. Стига сте ми говорили за тази Ванга ... Тя е първата си по рода шарлатанка. Познавала е еди какво си ДОБРЕ ! Взимам една монета шанса да се падне ези е 50%. Казвам на 5 човека, че ще се падне ЕЗИ и се пада. Вече съм ясновидец. След това на още двама казвам, че ще се падне ези само, че се пада тура. Те казват, че съм шарлатанин е какво значение има след като вече тези 5 човека са разпространили на още 50 ! От тези 50 са дошли 20 при мене на тия 20 от тях съм познала на още 5 и така .... Ако имаше хора, който могат да предсказват земетресения и природни бедствия, правителствата щеше да ги пази в тайна ли ? Това е просто поредната лъжа, осъзнайте се.

От гледна точка на църквата ВАНГА е ЕРЕС. Много мразя накакви хора-боклуци да се появяват и да ми обесняват как се молили 4 дена на икона, че искат да станат пророк. Хора осъзнайте се. Като искаш да се запознаеш с религиозни неща отиди примерно в Руската Църква в София, там има книги може и да прочетеш, ако имаш желание. Не ми гледай Ванга и глупостите по телевизията.

По това с зодийте лично за мене са пълни глупости, просто няма никакво научно доказателство,а според библията всякакви такива неща са ерес.

Както казах давам 2 гледни точки ;)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 09 дек 2010 14:36

Терминът Деца Индиго придобива все по-голяма популярност ... Много хора смятат, че това е бъдещето на планетата... Има хипотези, че велики учени, композитори, хора на изкуството са аутисти или деца индиго... ЗА момента медицината повече мълчи.... :| И все пак, аз съм склонен да вярвам, че има хора, които имат ясновидски или гениални способности :roll:

Върни се в “Свободна зона”