Тъй като е изтрита предишната тема незнам по какви причини..
Може автора на предната тема да напише системата отново в този форум https://www.livebet.bg/forums/index.php?topic=60.0
И там да продължим коментарите и схемите.. който има желание може да включва.. там няма да има ограничения
Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Последна промяна от pass4o на 16 фев 2019 11:10, променено общо 2 пъти.
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
И какво измислихте на другото място? Фалирахте ли вече някое буки
vratar4eto написа:И какво измислихте на другото място? Фалирахте ли вече някое буки
Писах на Автора на темата предишната да дойде да обясни схемата и там, но нещо не отговаря ..
pass4o написа:vratar4eto написа:И какво измислихте на другото място? Фалирахте ли вече някое буки
Писах на Автора на темата предишната да дойде да обясни схемата и там, но нещо не отговаря ..
Сигурно схемата му е грешна
Това е при залозите на баскетбол с "ПОД" и "НАД" точки за игрална четвърт.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Това е при залозите на баскетбол с "ПОД" и "НАД" точки за игрална четвърт.
Ти ако си наясно, може да се включиш да обясниш системата
pass4o написа:W84me написа:Това е при залозите на баскетбол с "ПОД" и "НАД" точки за игрална четвърт.
Ти ако си наясно, може да се включиш да обясниш системата
Не съм наясно с цялата схема. Търсят се "дупки" (разлики) за "ПОД" и "НАД" точки за игрална четвърт при различните сайтове за залагания. Ако единият предлага НАД 19.5 точки за четвърт, а другият ПОД 18.5, играеш и на двете места, сложно беше, помня го смътно...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
pass4o написа:vratar4eto написа:И какво измислихте на другото място? Фалирахте ли вече някое буки
Божков го е качил в багажника.
[offtopic]
[/offtopic]ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- mistreated
- Контакти:
Не е толкова сложно, проблемът е, че следят залозите и ти блокират акаунта. След няколко успешни залога те лимитират и не можеш да залагаш повече от 1-2 евро, ако изобщо можеш. Схемата е ясна и до преди 1-2 години вървеше доста успешно, но вече не.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Системата в баскетболните точки, за която се говори по-горе е в т.нар. middling. В идеален смисъл - залагаш над 23.5 на 2 коеф в един сайт (защото той предлага тази линия), а в друг залагаш под 25.5 пак на 2. Няма как да загубиш а ако има 24 или 25 точки печелиш и двата залога. Букмейкърите бързо се усещат, че винаги атакуваш грешните линии и акаунта ти е заминал. Все пак съм виждал грешки дори при НБА срещи, така че с добра банка би могъл човек да ги изпомпа 2-3 пъти.
п.с Одобрявам да има такава тема във форума! хахаха.
п.с Одобрявам да има такава тема във форума! хахаха.