Имам:Християните трябва да бъдат избити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Имам:Християните трябва да бъдат избити

Мнениеот obi4am_pirin » 08 ное 2013 09:38

„Християните трябва да бъдат избити”, „жените и децата им да останат за нас”, „поклон пред тези, които режат глави и залагат бомби”, "държавата ще стане халифат, а всички хора ще станат мюсюлмани, както доброволно, така и с меч". Това са само част от скандалните свидетелски показания по делото в Пазарджик срещу 13-те имами за проповядването на омраза и антидемократични идеи, пише "frognews.bg".

Ахмед Муса Ахмед е от основните обвиняеми за проповядване на радикален ислям в Пазарджик, има наказателен отряд и е най-богатият в циганската махала в града. Таен свидетел под номер 005 твърди в показанията си, че е чул в джамията на циганската махала в Пазарджик призиви за смърт на християни и рязане на глави.

Свидетелят заявява още, че през 2005 година в циганския квартал на Пазарджик, където и той живее, е започнало разделението между жителите. Според него това се е случило, когато е построена джамията „Абу Бекир" и Ахмед Ахмед е станал „нещо като религиозен водач". Тогава той е започнал да проповядва омраза към друговерци - християни и евреи, които по думите му трябва да бъдат убити и заклани.

Източник: http://www.hristiqni.com/novini/ot-balg ... z2k2NeoOQF
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

James Beattie

Re: Имам:Християните трябва да бъдат избити

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 09:40

obi4am_pirin написа:„Християните трябва да бъдат избити”

Фиууууу, :roll: Добре, че не съм кръстен и не съм християнин.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 ное 2013 09:49

Ами, какво да ви кажа - една "десетка" за тоя в Пазарджишкия, да може мангалите да го "разработят" там :mrgreen: и ще влезе в правия път. Още това само не сме прее*али в България - етническия и религиозен мир, но сме на път ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 08 ное 2013 10:12

За съжаление, религията е твърде вредно нещо, което човечеството си е крайно време да остави зад гърба си.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 08 ное 2013 10:24

Всеки ден се пускат теми на религиозни , етнически , расови , сексуални и всякакви видове разделения теми.
Кво става тука бе? Само психопати ли останаха в тая държава? Всеки ден се насажда омраза, тва къде го има незнам? :twisted:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 ное 2013 10:33

saffron написа:Всеки ден се пускат теми на религиозни , етнически , расови , сексуални и всякакви видове разделения теми.
Кво става тука бе? Само психопати ли останаха в тая държава? Всеки ден се насажда омраза, тва къде го има незнам? :twisted:

Ти беше мюсюлманин...нормално е да си с такава реакция!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 08 ное 2013 10:38

tprodanov написа:За съжаление, религията е твърде вредно нещо, което човечеството си е крайно време да остави зад гърба си.

+1
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 08 ное 2013 10:41

Така като гледам само олигофрени са отговаряли по тая тема. Етническата и религиозна омраза вече е насадена тия не искат да се дискутирало. Понеже не били кръстени, темата не ги засяга. да ви ... майката

Върни се в “Свободна зона”