Бага, Кураж!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бага, Кураж!!!
Аз вярвам, че човешкият организъм е най-перфектната и самовъзстановяваща се машина! Сигурен бях, че Багата ще оживее, защото той е уникален човек и спортист с уникална воля и организъм. Бага, не се предавай, с теб сме! Чакаме те на тепиха!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Бага, Кураж!!!
Не можах да го позная на снимките...ужасно нещо преживя, дано се възстанови бързо и напълно.
- Captain Stottlemeyer
danko_sot написа:Аз вярвам, че човешкият организъм е най-перфектната и самовъзстановяваща се машина! Сигурен бях, че Багата ще оживее, защото той е уникален човек и спортист с уникална воля и организъм. Бага, не се предавай, с теб сме! Чакаме те на тепиха!
На тепих малко трудно ще дочакаш твоя любимец, опитай с ринг - там вероятността е доста по-голяма.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Искрено съчувствам на всеки, който е станал жертва на агресия и живота му е бил застрашен.
Пожелавам и на Багата да се възстанови на 100%.
ОБАЧЕ...
Някой знае ли и попита ли този наш шампион дали е здравно осигурен? Отговорът е НЕ. Не е внесъл 1 стотинка в държавната хазна през целия си живот.
И какво излиза? Ние (народът) го гледаме, учим, лекуваме.... и за какво?
Пожелавам и на Багата да се възстанови на 100%.
ОБАЧЕ...
Някой знае ли и попита ли този наш шампион дали е здравно осигурен? Отговорът е НЕ. Не е внесъл 1 стотинка в държавната хазна през целия си живот.
- Артилериста
- Контакти:
Дано се възстанови напълно.Успех 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
emico написа:Някой знае ли и попита ли този наш шампион дали е здравно осигурен? Отговорът е НЕ. Не е внесъл 1 стотинка в държавната хазна през целия си живот.
Шампионите заслужават това. Достатъчно гордост и слава е донесъл на България с титлите си. И без това спортистите в БГ разчитат само на лични средства и на частни спонсори, поне здравните осигуровки може държавата да ги поеме.
-
- Контакти:
За съжаление Багата никога няма да бъде отново същия . Дано се възстанови човека .
BultraStyle написа:За съжаление Багата никога няма да бъде отново същия . Дано се възстанови човека .
Не се знае нищо всичко си зависи от човека.Дано се възстанови и донесе още много успехи на България
аз бих казал дъмбел(или там както му е прякора),кураж... ако се сещате за какво говоря
- stoichokrasi
- Контакти:
Дано се възстанови,и това да му е за урок,защото се беше самозабравил в отношението си към хората който среща по клубове и дискотеки. Дано да е разбрал че никой не е над другите. Успех на ринга.