Мнениеот Alex » 20 май 2019 17:07
Ама аз не съм казал, че Иванчева е чиста като бистра вода. Казвам, че жената на проурора си е купила апартамент от основния свидетел по делото за цена на половината на данъчната оценка и че тоя арест и всичко, което се случи след това е явна гавра с държавата и показва, че прокуратурата ни е инструмент на мафията да смачка всички неудобни в държавата
На фона на другите възможни избори (не съм запознат с независимите кандидати), тя ми е фаворит... Най-малкото за да започне леко да се подяжда тая огромна организирана И ЦИНИЧНО БЕЗСРАМНА престъпна група, която в момента е овладяла всички системи в държавата.
Защото няма какво да се лъжем. ГЕРБ, ДПС, БСП и т.н. са ЕДНО нещо, субсидирано от ЕДНА група от хора, която е овладяла цялата държава и само разпределя функции на подопечните си. Виждаме, че такова нещо като съд/прокуратура и каквото и да било напрактика не съществува в България. Има сложени хора, които получават директни заповеди от тези, които са ги сложили там.
И не си правете илюзии, че като спирате автобуси с турци или като гласувате за националисти променята нещо. Те са едно, водят битка по между си, за да вханат по-голям процент от работодателя им после, които е един и същ. Същото е и с ГЕРБ и БСП, те не са във война. Имаме нужда от управляваща парти и от много гнусна и противна опозиция, с която управляващата партия да плаши народа, че това им е единствената алтернатива, а реално и двете са на подчинение на едно и също място. (представете си един град и вие сте човекът, който доставя наркотиците... вас не ви интересува коя групировка ще ги продава по улиците, стига да върви търговията и да няма проблеми. Вие снабдявате и едните, и другите... Та същото е и с държавата и партиите. И хората получават фалшивото усещане за контрол, че като гласуват за едните и псуват другите, променят нещо... Еми не... Мафията притежава и управляващите и опозицията и така си гарантира, че това е нейната държава... а кой "продава наркотиците" тоя мандат не е от такова значение... И затова всички казват, че живеем в овладяна държава)
[center]
[/center]