Toтализатора слага край на монопола на Еврофутбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Toтализатора слага край на монопола на Еврофутбол

Мнениеот bez-nick » 20 апр 2015 15:46

Браво Красене, действай, време е този монопол да падне.

http://www.sportonline.bg/интервю-2/красен-кралев-продължаваме-мащабнит/
oт интервюто с Красен Кралев
- Можем ли да очакваме повече пари за спорта от тотализатора?

- Тотото за първи път тази година е поставено да работи в условията на конкурентен пазар. До момента е имало негласно споразумение с цифровите игри да се занимава само Българският спортен тотализатор, а пък с другите видове игри и залагания по време на спортни срещи да се занимават частните оператори. Положението, което нашата администрация завари, е, че вече това споразумение не се спазва и частният сектор е влязъл в територията на Спортния тотализатор. Сега има два пътя – или осигуряване на защитен периметър за цифровите игри и никой друг да не може да ги развива, или когато частниците навлизат в територията на тотото, то да навлезе в техния сектор и на чист пазарен механизъм да се конкурират. Аз като човек, който идва от частния сектор, съм привърженик на пазарната икономика и смятам, че това би дало по-добър резултат. Т.е. категорично тотото трябва да развива нови игри, да взима нови пазари, нови ниши, не само от игри, но и от друг тип залагания.
Последна промяна от bez-nick на 20 апр 2015 15:59, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
stefani

Re: Toтализатора слага край на монопола на Еврофутбол

Мнениеот stefani » 20 апр 2015 15:51

Ха така Васко да му мисли :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 20 апр 2015 15:53

И без това съм спонсор на ЕвроСтиснат, поне да знам, че парите ми отиват за някой нов стадион, зала или дори за залепяне на козирката на Каварна Арена, вместо за кубинските пури, кокаина и яхтите на Черепа :lol:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 20 апр 2015 16:12

Министъра да взема и да каже защо в тотализатора няма пари за заплати на служители този месец !!!Тогава да говори как ще го развиват тотализатора !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 апр 2015 16:18

Ще има още разстрели, ако се посяга на монопола на Евро-то :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 20 апр 2015 16:20

boabbb написа:Ще има още разстрели, ако се посяга на монопола на Евро-то :roll:

Дa, да ще има. Най-голямата мутра Боко Тиквата, срещу него ли, дето всяка мутра в БГ му се отчита и плаща рушвет?То благодарение на комбината му с Делян Пеевски, Лафката пусна игри, които отдавна ги имаше в Еврото ;) въпрос на време е да закупят терминали, с които да работят и спортни залози.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 апр 2015 16:38

Увеличавайте лафките пак! :lol: :lol:

Без псевдоним, ти щот губиш всяка седмица затова ли искаш да му затвориш бизнеса на човека? :lol: :mrgreen: Само че има един проблем- ти пак ще си продължиш да губиш тъй или иначе, нека те успокоя, но парите ти ще вървят в държавната хазна, не в Малта! :lol: :mrgreen:

[offtopic]Една част в държавната, друга в джоба на Кралев, Тонев и сие. :) Дано ви направят поне трибуна с тея пари, че изглежда направо ужасно бетоновъзела, представящ се за стадион! Ей, вие ще живнете малко с подобна реформа, ама ние да му мислим, че ни угасихте и последната надеждичка за инвеститор. :cry: Но така е, казвах им аз на колегите, че боят нанесен над отрочето ще си има някакво неприятно и пълно с последствия продължение! Ся ако ви нахуля пак, колегите ви пак ще се застъпят за вас и сигурно ще ме пратят в нова незаслужена почивка! :lol: :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 20 апр 2015 19:50

Цъкам си в БЕТА и изобщо патока не ме боли за Еврото

ivancho
Контакти:

Мнениеот ivancho » 20 апр 2015 22:20

Еврото ще вдигне коефициентите ще не ще.ТоТоТо от своя страна ще предлага онлайн залози също на високи коефициенти.Някой от двата оператора ще предлага и Азиатски Хендикап.Уха...Малко черно тото и от Сърбия...Абе няма смисъл да ходим на работа!!!

Върни се в “Игри и забавления”