Най-голям идиот от форумите на Гонг.ГЛАСУВАНЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Най-голям идиот от форумите на Гонг.ГЛАСУВАНЕ
Кой потребител според вас е най-големия идиот в този форум?Гласувайте с вашите фаворити за приза
Re: Най-голям идиот от форумите на Гонг.ГЛАСУВАНЕ
Айде моля ви се без такива теми. Ако някой ви дразни го запишете като враг и няма да четете мненията му.
Ами за мен автора не тамата с пускането и се превръща в безспорен фаворит за 1-во, 2-ро и 3-то място.
Не стой на слънце, опасно е!

-
- Контакти:
mike28 написа:Ами за мен автора не тамата с пускането и се превръща в безспорен фаворит за 1-во, 2-ро и 3-то място.![]()
а ти с това умно мнение и междуконтинетелната титла за идиот ще вземеш
-
- Контакти:
ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ТЕМАТА И ДАВАЙТЕ СТОЯ ВОТ
Последна промяна от futbolnomer1 на 12 апр 2009 13:20, променено общо 1 път.
Няма ли да пуснете тема кой с каква тоалетна хартия си бърши... носа.
- smash_the_reds
На последък се пускат всякакви безмислени теми от хора, който имат по 5-6 мнения във форума. Според мен това са хора които влизат с други никове и пускат тупите теми. И като получат бан просто си влизат с другия ник. Това за мен е супер дразнещо.
ricco написа:На последък се пускат всякакви безмислени теми от хора, който имат по 5-6 мнения във форума. Според мен това са хора които влизат с други никове и пускат тупите теми. И като получат бан просто си влизат с другия ник. Това за мен е супер дразнещо.
Сигура има и бан по айпи ..само на бтк се обезсмисля ..но първата мярка е по ник ,предполагам.
futbolnomer1 написа:mike28 написа:Ами за мен автора не тамата с пускането и се превръща в безспорен фаворит за 1-во, 2-ро и 3-то място.![]()
Надали някога ще стигнеш нито интелекта , нито начина на мислене на майк,просто защото си тъпо парче

ЛЕВСКАР до гроб!
-
- Контакти:
Kobra666 написа:ricco написа:На последък се пускат всякакви безмислени теми от хора, който имат по 5-6 мнения във форума. Според мен това са хора които влизат с други никове и пускат тупите теми. И като получат бан просто си влизат с другия ник. Това за мен е супер дразнещо.
Сигура има и бан по айпи ..само на бтк се обезсмисля ..но първата мярка е по ник ,предполагам.futbolnomer1 написа:mike28 написа:Ами за мен автора не тамата с пускането и се превръща в безспорен фаворит за 1-во, 2-ро и 3-то място.![]()
Надали някога ще стигнеш нито интелекта , нито начина на мислене на майк,просто защото си тъпо парчеТози форум няма нужда от интриганти и комплексари като теб
Капиш ?
всъщност няма да ти отговарям на поста, не си заслужава, а темата е тъпа ОК, целта беше да е забавна, но някой го приемат явно много навътре, в един друг спортен протал преди време BGPLAY редовно си имаше такава анкета
Върни се в “Игри и забавления”