Стига с този Пламен !!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vesko81
Контакти:

Стига с този Пламен !!!!

Мнениеот vesko81 » 24 сеп 2008 15:32

Инес, моите уважения към теб като журналист и като човек, който винаги първи отразява волейболните новини. Но вече ми се струва, прекалявате с Пламен Константинов - всички журналисти. Пускам телевизора - Пламен, отварям вестника - пак той, влизам в интернет - Пламен. На истина е крайно досадно,вече. Още началото на годината той сам каза , че си е досадил сам на себе си, какво остава за хората, за това прекратява изявите си за известно време. След лятото, нещата станаха много по-зле. Това, че цяла Олимпиада слушахме само за него не беше ли достатъчно???
На истина, хората ,които се интересуваме от спорта 5 пари не даваме за това дали ще става татко или Не - камо ли да има отделна тема за това.
Тази седмица от 10 теми, 8 бяха за него. :roll: Тъпо е!!!!Освен това обявяването му на "полубожество" от вашата гилдия, също ми се струва неетично, спрямо всички останали състезатели.В един коментар ти казваш, че всички имаме любимци - да,съгласен съм. Но мисля, че когато си журналист, това е последното нещо, което трябва да демонстрираш.

tezei

Re: Стига с този Пламен !!!!

Мнениеот tezei » 24 сеп 2008 16:43

Абсолютно заставам зад теб, не само в конкретния случай, а по принцип! Аналогична е ситуацията с писанията за Бербо - Бербо маратонки, Бербо ресторант, Бербо манекенка и още не какво ли не!!! А уж журналистите са интелигентни хора?!! Обикновенните хора се изморяват от тези непрекъснати писаници и в един момент дори се отвращават! Просто за всяко нещо трябва да си има мярката иначе се получава представление без зрители.......

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 24 сеп 2008 17:36

Не си прав брато а като се пише постоянно за ЦСКА и Левски др фенове кво да кажат,затова като не ти харесва някоя статия просто я подмини а П.Константинов си е велик.

Inass
Контакти:

Мнениеот Inass » 24 сеп 2008 23:24

vesko81 не си прав и ще ти кажа защо:
1во Инес си върши работата.Отбора на Пламен спечели купа Пирин и тя взе интервю от него.
2ро както каза някой преди мене като не ти харесва че четеш само за Пламен подминаваш статията и си гледаш другите новини...
3то никой не е обявявал Пламен за полубожество,но той е толкова прекрасаен човек,че няма как всички да не го обичат.Струва ми се,че малко му завиждаш заради обичта на хората към него.
И 4то никой не е пренебрегвал другите състезатели.Така както Пламен има фенове и те имат своите....

vesko81
Контакти:

Мнениеот vesko81 » 25 сеп 2008 09:22

Inass,ти на колко години си!??? Какво значи,че му завиждам :o
Това че е "прекрасен човек", какво общо има с това, че е преекспониран!!!
Сравнението с футбола обаче, не е то4но, защото там на ден излизат 30 новини и можеш да подминеш тези,които не те интересуват. Във волея има по две и една за Пламен :lol: Имам чувството 4е го ползват за "пълнеж".Освен това ако купа Пирин е била повода......мисля 4е не само Пламен я е спечелил. В отбора на Пирин мисля,че щеше да е интересно - кои са, имали чужденци,млади момчета - да ни "запознаят с тях".
Все едно.....

vesko81
Контакти:

Мнениеот vesko81 » 08 дек 2008 09:41

Не, връщам си думите назад. Вече нямаш нищо общо с добрата волейболна журналистика. Не знам какво ти стана :roll: А с навременното отразяване на новините - хептен. Докато ти текоха лигите по Мъжа на годината се изиграха дасатки мачове с участието на български волейболисти, но нищо не прочетохме от теб. " Новините" ти вече са със закъснение от 2-3 дена.
А може и нарочно да пропускаш да отразяваш някои, например за смешната загуба на капитана :|

Върни се в “Волейбол”