Гара Дембеле е 18 в класацията за Голмайстор на Европа като има 25 гола и 37,5 точки! Просто феноменално постижение ,което му дава сериозни шансове за трансфер в силно първенство,но в едно интервю той сподели ,че голямата му мечта е да играе в Англия и в частност Премиършип! Лично аз ще бъда много ,много радостен тази негова мечта да се сбъдне и от новия сезон да го видим в най-силното първенство.
Факт е ,че доста други отбори от Франция, Германия,Турция проявяват интерес и постоянно пращат скаути ,за да следят представянето на Дембеле,но сякаш варианта да премине в някои отбор от тези държави е последен вариант,ако до преди това не се появи оферта от Английски отбор.Аз съм убеден ,че има ли реална оферта за Дембеле от Англия и в частност от отбор в Премиършип,ръководството на Левски няма как да я отхвърли,само в случай ,че е по малка от поставената му цена ,която е 2млн евро,сума напълно съответстваща на качествата и класата на Дембеле ,а и реномето на Левски.
Блекбърн и Евертън в началото на февруари имаха запитване за Гара Дембеле,което за сега си остава реално само това ,но сезона в Англия свърши,отборите започват начисто и всеки тим ще си направи сметките,кои футболисти ще освободи ,трансферира и разбира се закупи за началото на следващия сезон!
За мен лично,от 20 отбора в Премиършип,Дембеле има класата и нужните качества за отбори от т.нар.Втора половина на таблицата или в отбори от ранга на:Уигън ,Блекбърн,Улвс,и също много подходящи за него ще са 3те отбора идващи от Чемпиъншип,чиито амбиции да останат в Елита ,и да играят мач за мач напълно ще пасне и на стила, и качествата на Дембеле.Визирам отборите на Норич КПР и Суонзи/Рединг!
А едно добро представяне на Дембеле в някой от тези отбори,ще засили интересите на отбори от ранга на Евертън,Болтън,защо не и Тотнъм и не изключва възможността през Януарския трансферен прозорец да премине именно в по-класен отбор в Премиършип,а в най-лошият случай през лятото!
Аз лично искам да му пожелая да е жив и здрав и дано тази негова мечта се сбъдне!
Искам Гара Дембеле в Премиършип!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: Искам Гара Дембеле в Премиършип!!
Gara,Gara goool !! Въпреки,че искам да остане,но това нямам как да се случи му пожелавам да е жив и здрав и да вкарва много голове за бъдещия си тим ( Дано Английски тим)
П.с Хубава статия
П.с Хубава статия

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Направо в Англия няма да може и да отиде,първо ще отиде в Германия,Италия,Русия и след това може да си го харесат от Англия(Премиършип)
Искам българи да играят в Премиършип!
- bekono
- Контакти:
И аз искам Делев в Челси, ама няма да е
Първо някъде в Русия, Турция или Германия ще иде Дембеле и после, ако не се провали, може да се запъти към Англия.

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Моята прогноза е, че в следващия си отбор Гара ще стане посредствен футболист. Не му мисля лошото .. просто така си мисля.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- batmanlevski
- Контакти:
като гледам играта на отборите в Англия,Дамбеле най-добре ще пасне в стила на Челси,Ман. Сити, или Астън Вила,който и да го вземе следващият му трансфер ще е в пъти по висок като цена отколкото ще го подари Левски.щото като знам батков и за 4-5 милиона ще го подари.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
В Англия не важеше ли едно правило за участие в 75% от мачовете за национален отобор в последните 2 г.? И това правило можеше само да бъде заобиколено, ако се сметне, че даденият чужденец може да помогне за развитието на футбола?
- ndrangheta
- Контакти:
Песимисит съм относно бъдещия отбор на Гарата. Най-вероятно средняк от Русия, имайки предвид топлите връзки на Батков там. А Вердер(Бремен) например щеше да му отива много повече.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
няма пречки за него. той е франсе и го взимат одма. припомни си Гранден миналото лято.
друг е въпроса, че мамут като него бързо се лови и след това е неефективен. стила му е за 2-ра или за 1-ва - чемпиъншип.
друг е въпроса, че мамут като него бързо се лови и след това е неефективен. стила му е за 2-ра или за 1-ва - чемпиъншип.