Диего Алвеш Карейра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Диего Алвеш Карейра

Мнениеот Neftochimic1892 » 06 мар 2011 23:49

Диего Алвеш Карейра е роден в Рио де Жанейро , Бразилия на 24 юни през 1985 година.
Започва професионалната си кариера в Атлетико Минейро , а от 2007 година пази за Алмерия .
Изображение
Мислите ли ,че би могъл да играе в голям отбор ,като се има предвид че Алмерия почти сигурно ще изпадне ? Ако Рейна напусне Ливърпул ще бъде ли добър негов заместник ?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Диего Алвеш Карейра

Мнениеот Tommi » 06 мар 2011 23:51

Много е добър... по душа :lol: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 06 мар 2011 23:53

Мисля, че в Севиля може да играе, но не и повече от това.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 07 мар 2011 00:05

Диего Алвеш е купен от Валенсия за около 3 мил евро ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 07 мар 2011 00:08

Ако Рейна напусне аз бих се радвал на Серхьо Асенхо. Беше страшно стабилен в Алмерия, но в Атлетико Мадрид не успя да се пребори с Де Хея. Но въпреки това според мен той е много талантлив млад играч. А що се отнася до Карейра, нямам директни наблюдения над неговата игра и не мога да давам оценки.

PS: Ако Ливърпул продължават да играят както днес срещу Юнайтед, Рейна няма да има причина да напуска

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 мар 2011 00:41

Proteccao написа:Ако Рейна напусне аз бих се радвал на Серхьо Асенхо. Беше страшно стабилен в Алмерия, но в Атлетико Мадрид не успя да се пребори с Де Хея. Но въпреки това според мен той е много талантлив млад играч. А що се отнася до Карейра, нямам директни наблюдения над неговата игра и не мога да давам оценки.

PS: Ако Ливърпул продължават да играят както днес срещу Юнайтед, Рейна няма да има причина да напуска

Асенхо беше много добър наистина...но е постоянно контузен....сега е под наем в Малага и пак е контузен...ако Рейна напусне да си вземаме я Нойер, я Акинфеев, я Йорис, я Адлер....нещо от този род...не някакви дето никой не ги знае живи ли са...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Zola
Контакти:

Мнениеот Zola » 07 мар 2011 08:46

Валенсия вече купи Диего Алвеш, а Ливърпул няма да се раздели с Рейна, ако все пак го продадат на Юнайтед, то Ники Михайлов се завръща на Анфийлд ........................

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 07 мар 2011 09:38

Proteccao написа:Ако Рейна напусне аз бих се радвал на Серхьо Асенхо. Беше страшно стабилен в Алмерия, но в Атлетико Мадрид не успя да се пребори с Де Хея. Но въпреки това според мен той е много талантлив млад играч. А що се отнася до Карейра, нямам директни наблюдения над неговата игра и не мога да давам оценки.

Даже нямаш идея къде е играл преди да го вземат Атлетико, но иначе обясняваш колко е бил стабилен. Не го приемай като нападка, но някак не върви да си пишем ей така, каквото ни дойде. Нали уж да сме си полезни с инфо и коментари... :)
За сведение, Асенхо беше играч на Валядолид и беше твърд титуляр в Атлетико в началото, т.е с Де Хеа не е имало никаква борба. Но момчето показа, че няма психика и бързо бързо натрупа грешки. Тогава и дойде шанса на Де Хеа... ;)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 мар 2011 11:02

bekono написа:Мисля, че в Севиля може да играе, но не и повече от това.

+1
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 мар 2011 12:50

Колегата Зидан е много прав , Асенхо дойде от Валядолид и беше младежки национал уж голям талант , в Атлети почна титуляр и направи куп глупости след което се наложи Де Хеа да застане на вратата и да покаже качествени игри . Асенхо колкото пъти съм го гледал толкова пъти се е издънил в Атлетико . Ако търсите вратари от Промера ->
Давид Де Хеа 20 г. Атлетико М - доста добър за годините си .
Антонио Адан 23 г. резерва на Касияс в Реал - много добър !
Диего Лопес 29г. Виляреал , м/у другото също юноша на Реал ако не бъркам .
К.Камени 27г. Еспаньол не лош вратар .

Върни се в “Футбол - Свят”