Испания-Сащ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Испания-Сащ
До колкото разбирам Сащ ще се борят за място на финала с Испания след днешната си победа над Египет. Пускам тази тема за коментари и мнения за крайния победител от мача?!
Re: Испания-Сащ
Испания - САЩ 2:0
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
Испания-Сащ 3:1
- puhisamolevski
- Контакти:
Абе вие луди ли сте... тея ако не им лепнат пет гола па на!
Не знам янките как изобщо успяха да бият Египет, па и с 3:0 на всичкото отгоре, но според мене са безкрайно зле и Испания няма да ги прежали..
САЩ са втория най-слаб отбор в турнира след Нова Зеландия, поне според мене де
Испания 6:1 САЩ!

САЩ са втория най-слаб отбор в турнира след Нова Зеландия, поне според мене де

Испания 6:1 САЩ!

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
Искрено се надявам на разгромен успех за европейският отбор и шампион Испания!Виждам,че има няколко върли янки тук,не искам да ги обиждам с мнението си,но любимата им страна ще бъде понапляскана
А и мегаслабият ми любим отбор Италия,който,апропо е световен шампион,победи единствено "американците"(всички знаем,че такава нация няма),което само по себе си е срам за "янките".Успех на ла фурия,наистина са номер едно в света 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Sagittarius
САЩ нямат абсолютно никакви футболни аргументи срещу Ла Фурия освен арогантния американски дух и воля за победа.Най-добрия им играч-Донован не би бил даже 5-та резерва в Испания,за какво говорим изобщо?Бразилия помете американците с 3:0 и си мисля,че това ще е минимума като резултат и сега.Все пак евала на САЩ,1/2 Финал за тях е постижение,те са там,а Свтовния шампион е аут 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
0-1 за САЩ
ФУРИИТЕ СЕ ДЪНЯТ НЕЩО