ЛЕВСКИ или ЛОКО ПД-ХАЙДУК 5.02 ???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

del piero
Контакти:

ЛЕВСКИ или ЛОКО ПД-ХАЙДУК 5.02 ???

Мнениеот del piero » 08 дек 2011 16:39

Левски участва в турнир с Хайдук на Краси Балъков.Състезанието ще се проведе в формат с 1/2-финали, така че Левски ще може да се изправи срещу отбора на българската легенда в евентуален финал на 5 февруари. Все още не е ясно кои ще са другите два тима. Вариант е ръмънският Динамо (Букурещ).

От 1 февруари, сряда, до 16 февруари,понеделник, Локомотив ще е на подготвителен лагер в Анталия Турция. Там ще участва в турнир с Марибор, Оцелул и Хайдук.

На 3 февруари,петък, е мача Локо Пд – Марибор, а на 5 февруари,неделя, е втория двубой на Локо Пд в зависимост от резултата от първия мач и резултата от мача Хайдук – Оцелул с един от тези два състава.

На кой да вярваш и на кои не ???
Последна промяна от del piero на 08 дек 2011 16:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ или ЛОКО ПД-ХАЙДУК 5.02 ???

Мнениеот Gonzi_407 » 08 дек 2011 17:46

а де? :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
fc_maritza_1921_pld
Контакти:

Мнениеот fc_maritza_1921_pld » 08 дек 2011 17:56

Нищо чудно няма много отбори когато са в подготвителен период и имат много новодошли състезатели на проби правят два състава които изпробват срещу различни съперници,така,че е напълно възможно на гореспоменатата дата отбора на Хайдук да има две контролни срещи като едната е срещу Левски,а другата срещу Локомотив Пловдив.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 дек 2011 18:28

fc_maritza_1921_pld написа:Нищо чудно няма много отбори когато са в подготвителен период и имат много новодошли състезатели на проби правят два състава които изпробват срещу различни съперници,така,че е напълно възможно на гореспоменатата дата отбора на Хайдук да има две контролни срещи като едната е срещу Левски,а другата срещу Локомотив Пловдив.

А понеже 5-ти февруари 2012 г. е след почти два месеца, много е вероятно на гореспоменатата дата отборът на "Хайдук" да играе срещу трети отбор, или изобщо да не играе в контролен мач (знаем как програмите за тези срещи винаги се променят, понякога за броени часове). :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 08 дек 2011 18:30

fc_maritza_1921_pld написа:Нищо чудно няма много отбори когато са в подготвителен период и имат много новодошли състезатели на проби правят два състава които изпробват срещу различни съперници,така,че е напълно възможно на гореспоменатата дата отбора на Хайдук да има две контролни срещи като едната е срещу Левски,а другата срещу Локомотив Пловдив.

Или пък от Хайдук са заявили желание за участие и на 2-те места и където ги устройва повече, там ще отидат.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 09 дек 2011 01:07

А в крайна сметка пък и Краси Балъков най-вероятно ще го натирят от там тъй като номерата му с комисионни явно не вървят, а Хайдук е на майната си oт Динамо в преследване на първото място.А и отпадна от купата.Нищо общо с темата, но имам един приятел от Хърватско, който макар и по-скоро привърженик на Динамо ми прати линк с едно видео за Хайдук, което потвърждава думите му, че този Сплит буквално живее с отбора.

[offtopic]http://www.youtube.com/watch?v=wp_LpSfxIgw[/offtopic]
ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”