Поредното малоумие на БФС feat. родната Милиция...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
FCH

Поредното малоумие на БФС feat. родната Милиция...

Мнениеот FCH » 19 апр 2011 18:04

Ръководството на Българския футболен съюз и това на полицията днес обсъждаха мерки за борбата с футболното хулуганство. Двете страни приеха за основен приоритет в бъдещата си работа намаляването на насилието по стадионите както от страна на феновете, така и от органите на реда.
За тази цел ще бъдат предприети някои конкретни мерки. На първо място ще бъдат създадени специални скетори на спортните съоръжения, които ще са само за непълнолетни лица. Освен това, водещ ще бъде стремежът към намаляването на използването на сила от органите на реда на спортни мероприятия. За целта ще бъде създаден Национален клуб на стюардите. Има идея и за възстановяването на координационния център в МВР, който спомага работата между фенклубовете и феновете на Левски и ЦСКА.
"Аз поемам ангажимента от страна на МВР да се поправи този пропуск. Освен това трябва да се чуят внимателно идеите за изграждане на сектор за лица, които не са навършили пълнолетие. Защото децата трябва да ходят на спортни събития, тъй като това ги мотивира."
"Трябва да има изискване за минимален брой камери по стадионите, които да следвят за сигурноста. Намесата на полицията трябва да се ограничи само до крайните случаи. В момента обаче органите на реда не могат да стоят извън периметъра", коментира министър Цветанов.
Изображение
Две тикви се радват на безумните си идеи...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Поредното малоумие на БФС feat. родната Милиция...

Мнениеот turbogena » 19 апр 2011 18:10

На първо място ще бъдат създадени специални сектори на спортните съоръжения, които ще са само за непълнолетни лица.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
По голяма простотия не бях чувал скоро :shock: :shock:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 19 апр 2011 18:12

Тоя отляво като шеф на предизборен щаб утре може да предложи и отделни изборни секции за малцинствата - спокойно да им попълват бюлетините... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 19 апр 2011 18:13

turbogena написа:На първо място ще бъдат създадени специални сектори на спортните съоръжения, които ще са само за непълнолетни лица.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Това има ли го някъде по света или ние сме първите, които се сещат за тази "гениална" идея?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 апр 2011 18:16

L_Messi написа:
turbogena написа:На първо място ще бъдат създадени специални сектори на спортните съоръжения, които ще са само за непълнолетни лица.

Това има ли го някъде по света или ние сме първите, които се сещат за тази "гениална" идея?

Ами поне аз не съм чул тази ''гениална'' идея да е приложена някъде :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 19 апр 2011 18:18

Тия от бефесе стигнаха 11 дихона тъпота :lol: - сектор за непълнолетни - направо да построим детска градина и стол, че барем поне покемоните да са вечеряли преди мача от 21ч. :lol: :lol: Те на тия заседания ходят само да си правят сеира...
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 19 апр 2011 18:21

Blue_AvalanchE написа:Тия от бефесе стигнаха 11 дихона тъпота :lol: - сектор за непълнолетни - направо да построим детска градина и стол, че барем поне покемоните да са вечеряли преди мача от 21ч. :lol: :lol: Те на тия заседания ходят само да си правят сеира...

Добре казано :mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 апр 2011 18:22

Някой от нещата са хубави други не!Това за секторите малко е странно, но пък ако има ефект по-добре.Не може всеки мач , някой да ме моли да го вкарам или да му попълня декларацията.знам,че и те искат да ходят на мач, ама ...Ето това може се окаже една добра идея!За полицията съм съгласен.По-добре да има добре подготвени стюарди!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 19 апр 2011 18:27

На първо място ще бъдат създадени специални скетори на спортните съоръжения, които ще са само за непълнолетни лица.

Оградени с ниска оградка и зелен килим тип тревен + люлки и пързалки с надпис до +3 годинки! И Кака студентка със среден успех! :) :) :) :)
Глупости без край!
Това ще спре лумпените от стадионите така ли? :? :? :?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 19 апр 2011 18:28

Уникално - отивам аз с детето си на мач и аз отивам в един сектор, а той в съвсем друг, където някои напушени и дрогирани батковци на по 15 години да го пазят! ИДИОТИЯ!

Върни се в “Футбол - България”