Даринка!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

СинТерор
Контакти:

Даринка!

Мнениеот СинТерор » 05 ное 2008 14:24

Понеже отново ми изтри темата искам да те попитам така ли ще продължаваш да триеш теми когато се пише против Ц(*КА, а когато се ругае по Левски да оставяш темите??? Явно ти харесва да чуваш псувни по адрес на Левски! Така ли е!? Просто искаме да бъдете равни с всички! Или ще се трият всички теми!!! Или да се оставят всички!!! Все пак сме в България и не трябва да оставяме някакви си помаци да наричат Васил Левски "юда" и Гунди " цигане"! НА хората им писна по цял ден като отворят форумите да се пише постоянно нещо против Левски! Бре не се спряха тия копелета....

tifojuve
Контакти:

Re: Даринка!

Мнениеот tifojuve » 05 ное 2008 14:27

napulno sum syglasen, o4evidno e, 4e v saita ima censura, vse pak niki alexandrov mu e 6ef, a darinka izpulnqva narejdaniq na praseto

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 05 ное 2008 14:29

tifojuve написа:napulno sum syglasen, o4evidno e, 4e v saita ima censura, vse pak niki alexandrov mu e 6ef, a darinka izpulnqva narejdaniq na praseto

Да и това прасе постоянно трие темите ми! Аз казвам да се прави нещо което трябва да бъде! Просто искаме да бъдат равни с всички! Не само когато се пише против Ц(*КА да се трият теми, а когато се пишат против ЛЕвски да се оставят! Или да трият всички теми независимо кои ги пуска или да оставят всичко !!! Искаме справедливост!!!

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 05 ное 2008 14:30

еми ти си объркан бе човек . кой е нарекал левски юда ?

модератор
Контакти:

Мнениеот модератор » 05 ное 2008 14:31

СинТерор върви си избивай комплексите на улицата, в този форум няма място за малоумници като теб. Никой не ти е виновен, че футболистите на Левски отиват да играят в любимата ти Турция. Повтаряш постоянно като олигофрен едно и също нещо, предложен си за бан!
Прикачени файлове
za_iztrivane.gif
(7.62 KиБ) Свален 955 пъти
В живота има много прости правила, във форумите също, спазвайте ги, елементарно е!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 05 ное 2008 14:32

модератор написа:СинТерор върви си избивай комплексите на улицата, в този форум няма място за малоумници като теб. Никой не ти е виновен, че футболистите на Левски отиват да играят в любимата ти Турция. Повтаряш постоянно като олигофрен едно и също нещо, предложен си за бан!

Така ли ? Аз просто искам да има нормален форум с нормални хора, а не постоянно да се псува по Левски, а Ц(*КА да ги кътате! Не съм прав ли???

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 05 ное 2008 14:33

Mehanika написа:еми ти си объркан бе човек . кой е нарекал левски юда ?

Пич не ме караи сега да ровя, но ако настояваш ще го потърся и ще го копирам тука...

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 ное 2008 14:38

модератор написа:СинТерор върви си избивай комплексите на улицата, в този форум няма място за малоумници като теб. Никой не ти е виновен, че футболистите на Левски отиват да играят в любимата ти Турция. Повтаряш постоянно като олигофрен едно и също нещо, предложен си за бан!

И това ми бил модератор! :D Хахахааха,е кво ще направиш като го бан? Ако си мислиш,че нещо се промени,се лъжеш,СМЕШНИК!
Последна промяна от W84me на 05 ное 2008 14:39, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 05 ное 2008 14:38

Жалко аз си мислих, че живея в България. Съжалявам ако съм объркал мястото!

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 05 ное 2008 14:39

порови

Върни се в “Футбол - България”