Сливен-Левски 0:0  за ЦСКА.Мачът си беше твърд Х.Не защото е уговорен,а просто така се очакваше.Левски нямат нападение,но имат добра защита и вратар.Сливен също не искаше да рискува и не се хвърли на крилете на риска.Както можеше да бият,така можеше и да паднат,затова Сливен предпочете играта на сигурно.Равенството дойде добре дошло за шампиона ЦСКА,който се откъсна с 6 точки на Левски.Втори са Сливен,които са 1 точка пред третия Левски.Литекс загатна за потенциала си като загря с победа на ходом с/у Локо Пд(3:1).Въпреки това става ясно,че борбата за титлата става много оспорвана и ще се води от ЦСКА,Левски и Сливен.
След по-малко от седмица е вечното дерби м/у ЦСКА и Левски.При победа на сините интригата ще стане пълна.Същото важи и при евентуален Х,който ще доближи ОФК Сливен още повече до двата гранда.А при победа на ЦСКА,червените ще си осигурят заслужено зимуване на върха.

Сливен-Левски 0:0
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Сливен-Левски 0:0
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
						- david_villa
- Контакти:
Re: Сливен-Левски 0:0
Другия път Левски ще паднат!   Само ЦСКА!!!
  Само ЦСКА!!!

Само ЦСКА!!!
  Само ЦСКА!!!Re: Сливен-Левски 0:0
САМО ЦСКА!!!
Това е положението Бате, когато се срещнат два съдийски отбора и няма обичайното подпиране. Сливен и говедата са реално за след средата на класирането, но със съдийски аванти за сега все още се крепят. Цяла България видя, че без помощ отвън и двата отбора са смешни и жалки дори.
Истината е една - САМО, САМО, САМО ЦСКА!!!
Поздрави на всички именници!

Това е положението Бате, когато се срещнат два съдийски отбора и няма обичайното подпиране. Сливен и говедата са реално за след средата на класирането, но със съдийски аванти за сега все още се крепят. Цяла България видя, че без помощ отвън и двата отбора са смешни и жалки дори.
Истината е една - САМО, САМО, САМО ЦСКА!!!
Поздрави на всички именници!
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
За щастие говедата са толко слаби, че даже и нашия леко неорентиран отбор ще ги бие. Ние ако не  друго поне имаме желание и хъс за победа. А и Пената е с нас 

Пенис за добитъка!
На Левски им липсваше шанс.Незнам за вас,но аз мисля,че трябва да се забрани на БНТ да предават каквито и да е било спортни събития!Цял мач се наслушах на това колко добре подредени били футболистите на Сливен и как това било присъщо на малко отбори по СВЕТА!Още малко ще ги изкара нещо средно между Реал Мадрид и Барселона.В същото време колко зле са футболистите на Левски.Тия двамата спокойно могат да се пробват за треньори на някой европейски гранд,като ги слушах как даваха наставления на футболистите...Може и аз да не съм гледал мача,но според единият коментатор първият удар във вратата на Сливен беше в 55 минута!Или аз съм гледал друг,или наистина тия са много,ама много зле!  

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
SargoS написа:За щастие говедата са толко слаби, че даже и нашия леко неорентиран отбор ще ги бие. Ние ако не друго поне имаме желание и хъс за победа. А и Пената е с нас
Ако наричаш това вчера хъс за победа,представям си какво ще е,ако го няма...
 Другата седмица ще ви видим "хъса" за победа!Да не отрежете вратите ПАК!
  Другата седмица ще ви видим "хъса" за победа!Да не отрежете вратите ПАК!БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
САМО ЦСКА!!!
За вратите незнам, ама рогата ще ви отрежем.
САМО ЦСКА!!!

За вратите незнам, ама рогата ще ви отрежем.
САМО ЦСКА!!!
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
abe cherveni idioti za vas vseki otbor koito vi bie e sadiiski i du4eto toz mazen 6opar da e sadia drugata sedmica pak 6te vi biem vijte se samo kak igraite i po kolko 4oveka vi xodiat na stadiona i to za sega ste na parvo miasto ma 4akaite s ega se po4vat ma4ovete za vas.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Стига глупости,погледнете реално- много слаб и безидеен в атака Левски,окопан в своята половин Сливен и много,много груб мач!Много ниско качество на футбола,нищо интересно(за кой ли път!) за съжаление.
Аз смятам,че по-слабо вечно дерби, от това което предстои, още 10 години няма да има!

Аз смятам,че по-слабо вечно дерби, от това което предстои, още 10 години няма да има!
Amala! 
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
						Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- govedo ood
На говедата им предстои най важния мач на годината