Затишие пред буря...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

DJ_DeViL
Контакти:

Затишие пред буря...

Мнениеот DJ_DeViL » 18 окт 2008 17:33

Искам да попитам вам господа медии и журналисти..
Какво е това нещо от вас. Крещяхте 1 ден като изоглавени как сме паднали и това беше.
Що не поканихте Б. М. перуката да го наругаете малко. Що поне няколко дена не им
пилихте сол на главата за чуждестранен треньор и да се махат от БФС.

Щото май от както не сте в Радио Гонг а под опеката на Дарик май малко ви е страх
така си мисля аз. Писна ми всяко чудо за 1 ден. Сега си малчите а онези от БФС
само това и чакат всичко тихо мълком да отзвучи. Да няма шум и сичко по старо му.
Ами май си познах. На никой и нищо не му пука за националния , "..щото за парата продават
си и душата .." мисля че се сещате тези думи на кой са. Сетих се за тях покрай една друга
нашумяла новина. Та господа журналисти и медии не гледайте само топ новините а вложете
малко от себе си и се опитайте както вие сами казвате че ви е грижа за футбола.Всички сме
силни на думи, но вашите думи имат страшна сила . Така че освен от националите ,трениора и
БФС ,май сега вие се проявявате като безхаберни и непостоянни.

Що не запитате БФС какви мерки предприема за нов треньор .
Какво става с футболистите и така нататък. ЕХ пак се изнервих айде спирам.
Който иска да добави нещо.

СинТерор
Контакти:

Re: Затишие пред буря...

Мнениеот СинТерор » 18 окт 2008 18:05

Нямаме български сърца, нямаме дух, нямаме възможности, нямаме желание! За къде сме!?

С тези думи оприличавам нашия национален отбор без Петков! Всички останали нямат място в нац. отбор!

Една ***** прави секс за пари Бербатов играе футбол за пари и за мен тои няма място в нац. отбор заедно с всички останали педерастчета като него които не искат да играят за родината си, а мислят само за пари и как да си предпазят крачетата за клубните си отбори! ТЕЗИ КУКЛИ НЯМАТ МЯСТО В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!

77153.jpg
Не ми се играеее, искам пари!
(31.61 KиБ) Свален 420 пъти

С тези играчи няма как да стане. Те имат самочувствието на големи футболисти, но то е с покритие само в нощните клубове. На тях им е крив треньорът, криви са им шефовете, с които се пазарят за премии още преди да са постигнали нещо.Криви са им и ние феновете, които с право ги критикуваме. Така че при тази педерастка сган събрана в националния отбор дори и Гуус Хидинк, Ото Рехагел, Жозе Моуриньо и т.н да доидат ефектът ще е същият, защото тези които в момента са "футболисти" на нац. отбор те нямат сърца на победители, нямат БЪЛГАРСКИ сърца!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 окт 2008 18:07

DJ_DeViL написа:Искам да попитам вам господа медии и журналисти..
Какво е това нещо от вас. Крещяхте 1 ден като изоглавени как сме паднали и това беше.
Що не поканихте Б. М. перуката да го наругаете малко. Що поне няколко дена не им
пилихте сол на главата за чуждестранен треньор и да се махат от БФС.

Щото май от както не сте в Радио Гонг а под опеката на Дарик май малко ви е страх
така си мисля аз. Писна ми всяко чудо за 1 ден. Сега си малчите а онези от БФС
само това и чакат всичко тихо мълком да отзвучи. Да няма шум и сичко по старо му.
Ами май си познах. На никой и нищо не му пука за националния , "..щото за парата продават
си и душата .." мисля че се сещате тези думи на кой са. Сетих се за тях покрай една друга
нашумяла новина. Та господа журналисти и медии не гледайте само топ новините а вложете
малко от себе си и се опитайте както вие сами казвате че ви е грижа за футбола.Всички сме
силни на думи, но вашите думи имат страшна сила . Така че освен от националите ,трениора и
БФС ,май сега вие се проявявате като безхаберни и непостоянни.

Що не запитате БФС какви мерки предприема за нов треньор .
Какво става с футболистите и така нататък. ЕХ пак се изнервих айде спирам.
Който иска да добави нещо.

Какво има да се добвя ? Ти си го написал....изключително несериозно отношение на БФС , към проблемите на българският футбол въобще....не само към национала. От колко години говорят, самите те, че трябва да се намалят отборите в А Група ? От кога пак те, говорят че трябва да се оправят бази, ДЮШ, терени, финанси, и т.н. Какво се прави, освен да ни хвърлят прах в очите ? НИЩО ! А за националният отбор....то не бяха обещания, то не бяха големи думи....самият Михайлов каза, след провала в предишните квалификации: Няма да въртим едни и същи треньори в националния ! ? ? ? И кво направиха ? Назначиха Пламен Марков ! Абе аз лично, от себе си....им бях дал голям кредит на доверие, вярвах че златното поколение ще пооправи бакиите на батето, но.....незнам, въртят се в един омагьосан кръг, и с това подвеждат и нас, феновете, които изглежда ни боли повече от тях за футбола с марка България....а те уж го управляват !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

DJ_DeViL
Контакти:

Мнениеот DJ_DeViL » 18 окт 2008 22:57

ГОНГ пичове що мълчите , не ми се занимава да ви звъня на телефоните. не заслужавате.

Върни се в “Футбол - България”