Какво му беше на съдийството в Левски - Литекс
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Какво му беше на съдийството в Левски - Литекс
Кажете честно какво му беше на съдийството в този мач? Какви чак толкова бяха спорните положения? Никакъв фаул за втория гол на Литекс - факт! Заслужени 3 червени картона - факт!
Re: Какво му беше на съдийството в Левски - Литекс
хахахахха. Ти вече си се "сдобил" с факти, какво да ти обяснява човек.

Та и чак се е регистрирал да ги сподели с нас
сериозно,посочете 2-3 грешни отсъждания на съдията ,повлияли за крайния резултат
Картона на Бардон.
Първия на Минев.
Двата на Еньо.
Фаул срещу Минев - не знам дали го ритна или мина на сантиметри, но това беше много опасна игра.
Усра 2 дузпи - по една за Левски и Литекс.
Подпираха Литекс с всяка възможност - засада, корнер/аут и смешни картони.
Общо 2-3 правилни отсъждания.
Първия на Минев.
Двата на Еньо.
Фаул срещу Минев - не знам дали го ритна или мина на сантиметри, но това беше много опасна игра.
Усра 2 дузпи - по една за Левски и Литекс.
Подпираха Литекс с всяка възможност - засада, корнер/аут и смешни картони.
Общо 2-3 правилни отсъждания.
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Нищо му нямаше на съдийството, ситуацията е в наказателното поле, перфектен блок във волейбола

Съдийството беше под всякаква критика.Но не основна причина за загубата на Левски.Въпреки,че съм Левскар трябва да по-гладна по обектвно. Не мога да разбера защо не се говори за грешката на Алкохолика-Рабех при изравнителния гол на Литекс. Според мен освен съдята са виновни още 2 лица.БАТКОВ,че не изгони РАБЕХ още при първата му пиянска изцепка. Преди да иска конкгрес да си погледне грешките и тогава да го прави. Не сме толкова тъпи ние феновете на Левски видим,че цялата вина е във вас УВАЖАЕМИ Г-Н БАТКОВ.
Последна промяна от solaris на 26 ное 2009 15:57, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Не даде директен червен картон на нифлор за удар без топка. Не изгониха тинката още първото полувреме при много по явен фаул. Спорните засади и нарушения (които съвсем не бяха спорни) ги даваше винаги за Литекс. Това плюс горепосочените факти за Минев и Еньо. Продължението на първото полувреме беше само минутка, при условие, че само при контузията на дока не се игра футбол 5 мин...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

-
- Контакти:
Защо спорите толкова много всички ? Когато лефски не бие съдийството винаги е лошо 

Който иска да знае какво му е било на съдийството, да си пусне мача отново и да го изгледа на спокойствие.
Ако има и капка мозък да се постави на мястото на потърпевшия т.е. емпатия. Примерно тези от ЦСКА да застанат на мястото на ЛЕВСКИ и тн.
Тогава вероятно ако имат мозък ще усетят какво му е на съдийството
Ако има и капка мозък да се постави на мястото на потърпевшия т.е. емпатия. Примерно тези от ЦСКА да застанат на мястото на ЛЕВСКИ и тн.
Тогава вероятно ако имат мозък ще усетят какво му е на съдийството

Върни се в “Футбол - България”