Наближава ли краят на ПФК "Левски"?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Наближава ли краят на ПФК "Левски"?
Предвид цялата бъркотия в Българсия футбол и политическата обстановка, някак си остава на заден план "угасването", на един от най-големите Български клубове "Левски". Аз съм фен на ЦСКА от дете, и винаги съм мразел отбора на Подуяне, но в момента като ги гледам как, този клуб с традиции и огромна? фенска маса едва крета в А група а обещанията от Мустака и Тонев за нов стадион е напрактика мираж ! Сините ни другари от Подуяне сигурно са слепи, ако не виждат че Левски, вече е един посредствен клуб дори и за А група. Дори е обект на присмех и от ръководители, ветерани,фенове и настоящи футболисти на клуба. След 100 години за първи път, този клуб е заплашен от самоунищожение ! Питам се Аз къде са тези истински сърцати и "верни" фенове на отбора от крайния квартал на София ? Или явно феновете им омръзна от игричките на Батков и са решили да го оставят на произвола на съдбата ? "Закривам бардака", това бяха думите на Президента на Левски ! И това не може да обиди синия фен който явно и от злобата си по ЦСКА не осъзнават че това е истинска гавра и изнасилване на синия фен ! На 21 както и да завърши мача Левски едва ли ще се измъкне от там на където се е запътил. Съжалявам другари но играта за вас приключи !
Последна промяна от valio_cska на 18 апр 2014 10:22, променено общо 1 път.
Re: Наближава ли краят на ПФК "Левски"?
Естествено , че не .Левски ще го бъде до като свят светува
Наближава, айде лягай си спокоен. Лицемер!
На някой хора много им се иска да видят края на Левски но...няма да доживеят !!! Левски ще се вдигне и ще бъде по силен от всякога. Още следващата година ще сме шампиони иши в най лошия случей на второ място
"Феновете" на Левски не ги интересува техният отбор, а ги интересува ЦСКА.
Нека си съществува този клуб и да ни радва всяко лято с участията си в Европа срещу Иртиш и Тампере.
Нека си съществува този клуб и да ни радва всяко лято с участията си в Европа срещу Иртиш и Тампере.
Venko123 написа:"Феновете" на Левски не ги интересува техният отбор, а ги интересува ЦСКА.
Опинец, то се вижда кой какво го интересува и кой пуска безсмислени теми .
Мирише във форума на пръчове и свинска лой.
Лупи ви лупка постоянно и от това полудяхте.

Venko123 написа:"Феновете" на Левски не ги интересува техният отбор, а ги интересува ЦСКА.
Разменил си местата на Левски и ЦСКА! Коментара ти и самата тема са доказателство за твърдението ми!
Радвам се за "загрижеността", но много неграмотно изразена...

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
"Левски" е отборът с най - много привърженици в България и света, така че няма как да загине. Виж, авторе, при ЦСКА е друго. За добро или лошо, след 1989 година такъв отбор не съществува.
Двадесет и седем години ЦСКА нямаше две шампионатни победи над "Левски" в един сезон и сега, когато и двата отбора не струват, стана "чудото". Дали обаче то може да се сравнява с това, което "Левски" постигна по времето на Гиби, Ники, Наско, Кокала, а и в периода 1993-1996?
В понеделник ЦСКА ще загуби за пореден път.
Двадесет и седем години ЦСКА нямаше две шампионатни победи над "Левски" в един сезон и сега, когато и двата отбора не струват, стана "чудото". Дали обаче то може да се сравнява с това, което "Левски" постигна по времето на Гиби, Ники, Наско, Кокала, а и в периода 1993-1996?
В понеделник ЦСКА ще загуби за пореден път.
Последна промяна от daniel875 на 18 апр 2014 09:12, променено общо 3 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
valio_cska написа:Предвид цялата бъркотия в Българсия футбол и политическата обстановка, някак си остава на заден план "угасването" на един от най големите Български клубове "Левски". Аз съм фен на ЦСКА от дете и винаги съм мразел отбора на Подуяне, но в момента като ги гледам как, този клуб с традиции и огромна фенска маса едва крета в А група а обещания от Мустака и Тонев нов стадион е на практика мираж ! Сините ни другари от Подуяне сигурно са слепи, ако не виждат че Левски, вече е един посредствен клуб дори и за А група. Дори е обект на присмех и от ръководители, ветерани,фенове и настоящи футболисти на клуба. След 100 години за първи път, този клуб е заплашен от самоунищожение ! Питам се Аз къде са тези истински сърцати и "верни" фенове на отбора от крайния квартал на София ? Или явно феновете им омръзна от игричките на Батков и са решили да го оставят на произола на съдбата ? "Закривам бардака", това бяха думите на Президента на Левски ! И това не може да обиди синия фен който явно и от злобата си по ЦСКА не осъзнават че това е истинска гавра и изнасилване на синия фен ! На 21 както и да завърши мача Левски едва ли ще се измъкне от там на където се е запътил. Съжалявам другари но играта за вас приключи !
А ти купи ли си акции ?

аре бегай да режеш гредите .........
След понеделник ЦСКА няма да съществува. Победата е от жизненоважно значение и за двата отбора, но "червените" ще фалират, ако отново се провалят.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Върни се в “Футбол - България”