Фенове на "Левски" и Лудогорец се биха пред паметника на Апостола
Български футболни фенове се биха пред паметника на Васил Левски в Босилеград по време на митинга, организиран от Демократичния съюз на българите в Сърбия.
Футболни фенове на "Левски" и Лудогорец били част от агитките, придружаващи представители на ВМРО и „Атака”, които пристигнали в Западните покрайнини за отбелязването на 94-годишнина от подписването на Ньойския договор, информира "Струма". Ексцесиите на българите доведоха до там, че през цялото време имаше засилена полицейска охрана от сръбската полиция, каза зам. председателят на ВМРО - Ангел Джамбазки.
Още по обяд днес на сръбския пропускателен пункт „Рибарица” са били задържани четирима от групата българи, които са пътували на честванията в Босилеград.
Те и досега са там, като нито ги пускат да влязат в Сърбия, нито да се върнат в България.
Фенове на Левски и Лудогорец се биха
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Re: Пълно безумие
Факт .. Само нз какво дирят фенове на Лудогорец там ... малко такова ми е странно . Чак и такива дето да се бият . Виждал съм 2 -3 пъти да се бият само . Срещу Славия на една контрола в Сф и срещу ЦСКА надолу по баира ги ритаха едни .
- damageplan
- Контакти:
То от ВМРО е бил само Ангел Джамбазки , за какви поддръжници на ВМРО в множествено число се говори ? Тъй като инфото е от таблоида Струма , ето ви линк , да прочетете коментарите под статията .http://www.struma.com/obshtestvo/sram-f ... ika_46646/
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Е поне едните фенове са пристъствали на събитието. А родолюбивите изблици на едни други фенове май се свеждат до издигане на плакати "kosovo je srbija"...
-
- Контакти:
Re: Фенове на Левски и Лудогорец се биха
да не би да е имало футболисти на лудите там, те са известни хулигани 

сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
http://vbox7.com/play:9114d3b3
Ивайло Лудогорец написа:Факт .. Само нз какво дирят фенове на Лудогорец там ... малко такова ми е странно . Чак и такива дето да се бият . Виждал съм 2 -3 пъти да се бият само . Срещу Славия на една контрола в Сф и срещу ЦСКА надолу по баира ги ритаха едни .
Надолу по баира, или нагоре по нанадолнището...Малоумници, ще отидат в Сърбия, да се бият с българи

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Toва казвам , факт е че е малоумна история ...чиито и да са феновете . Въобще ако се еслучило нещо подобно де.... И все пак ми е странно фенове на Лудогорец ...ддз
Грозно, ако е истина. Но не ми звучи правдоподобно фенове на Лудогорец въобще да са пътували до там. Реално хората в Разград са затрупани от сняг и се чудят как да пътуват до София, какво остава да са обикаляли западните покрайнини. Прилича на партенка. Вероятността от участие в конфликти на зелената агитка също не е никак голяма.

Върни се в “Футбол - България”