„Дунав“ е най-резултатният отбор в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

n-i-k-o
Контакти:

„Дунав“ е най-резултатният отбор в България

Мнениеот n-i-k-o » 10 дек 2012 13:01

Футболистите на „Дунав“ не успяха да завършват годината на първо място в Североизточната „В“ група, но водят убедително в две други класирания. Русенският отбор има най-много отбелязани голове от всички отбори от „А“, „Б“ и „В“ групите, както и най-добра голова разлика.

„Драконите“ вкараха през есента 48 попадения в 14 срещи, или средно между три и четири на мач. Най-резултатни бяха в домакинството на „Велики Преслав“ - 9:0.

След „Дунав“ от четирите „В“ групи най-много е вкарал мездренският „Локомотив“, който има точно 10 гола по-малко. В първата дивизия води „Левски“ с 36 успешно завършени атаки, а във втората - „Нефтохимик“ (24).

Русенци имат и най-добрата голова разлика, като са на +38 (48:10). След тях се нарежда съперникът им за промоция в „Б“ група - „Добруджа“, с 37:4.

Първи при голмайсторите за тима, воден от Диян Божилов, е Росен Каптиев с 14 попадения. Следват Павлин Тодоров с 9 и Кяшиф Фахрединов с 6. Челната петица се допълва от Валентин Валентинов и Илия Ковачганев с по 4.

Естествено, това са просто любопитни класации, които нямат особена стойност. В най-важното подреждане „Дунав“ е все още втори, но има цял пролетен полусезон, за да излезе начело и там.

http://ruse.topnovini.bg/node/45914

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Re: „Дунав“ е най-резултатният отбор в България

Мнениеот DDFC_Supporter » 10 дек 2012 13:51

Айде сега и ние ще пуснем тема, че сме с най-добрата защита в България!Или, че само Добруджа и Локо МЗ са двата отбора от всички 92 без загуба есента....................Абе хора ние сме във В група, да ви имам утешителната награда аз на вас ( без грам лоши чувства).......
САМО ДОБРУДЖА!!

FeeL
Контакти:

Мнениеот FeeL » 10 дек 2012 14:13

дано намерят начин и двата отбора да са в Б група и Дунав и Добруджа :)

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 10 дек 2012 14:19

Манастирище 2000 има отбелязани 58 гола за 12 мача :mrgreen: Пак манипулирате общесвеността :P Така, че не сте най-резултатни в България :P
САМО ДОБРУДЖА!!

pleven
Контакти:

Мнениеот pleven » 10 дек 2012 14:46

Сторгозия (Плевен) имат голова разлика 70:12 в "А"ОФГ Плевен :lol:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 дек 2012 15:23

Явно на "Дунав" добре им се отразява, че са чест спаринг портньор на Лудогорец. Свързан съм и с двата града и много бих се радвал "Дунав" да е в "А" група. Отделно, че няколко години съм живял на броени метри от стадион "Дунав".
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 10 дек 2012 21:46

tsonpen написа:Явно на "Дунав" добре им се отразява, че са чест спаринг портньор на Лудогорец. Свързан съм и с двата града и много бих се радвал "Дунав" да е в "А" група. Отделно, че няколко години съм живял на броени метри от стадион "Дунав".

И в "Б" може да се срещнете, щом държиш. :mrgreen:
Шегувам се: Дунав Русе трябва да играе в А група. Град, като Русе заслужава отбор там.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 11 дек 2012 10:40

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Мястото на Дунав Русе е в А група.

а ти ли определяш на кого къде му е мястото?
ЖИВОТЪТ ОПРЕДЕЛЯ НА КОЙ КЪДЕ МУ Е МЯСТОТО
и всеки е получил каквото е заслужил и за каквото се е преборил

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 11 дек 2012 10:41

DDFC_Supporter написа:Айде сега и ние ще пуснем тема, че сме с най-добрата защита в България!Или, че само Добруджа и Локо МЗ са двата отбора от всички 92 без загуба есента....................Абе хора ние сме във В група, да ви имам утешителната награда аз на вас ( без грам лоши чувства).......

Добруджанци, успех в изграждането на един модерен, добре работещ и успешен клуб!
Позвдрави от Несебър

Върни се в “Футбол - България”