Вече не трябва да пушим на стадионите

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Вече не трябва да пушим на стадионите

Мнениеот football_fb » 17 май 2012 16:28

Парламентът забрани тютюнопушенето на детските площадки и стадионите. Депутатите приеха на второ четене текстове от промените в Закона за здравето, с които се въвеждат ограничения за пушенето и на открити обществени места. По предложение на депутати от ГЕРБ беше забранено пушенето и на стадиони и други открити спортни обекти, летни кина, амфитеатри - по време на спортни и културни прояви, за които зрителите са закупили билети. Текстът не е подкрепен от водещата здравна комисия, но получи одобрение в пленарна зала.
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Re: Вече не трябва да пушим на стадионите

Мнениеот Пловдивчанинът » 17 май 2012 16:34

Ами то хубава, ама тва е като закона с псуването по стадионите. Едва ли някой ще го спазва това, аз съм твърдо ЗА, защото съм непушач, но по скоро няма да стане.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 17 май 2012 16:35

football_fb написа:Парламентът забрани тютюнопушенето на детските площадки и стадионите. Депутатите приеха на второ четене текстове от промените в Закона за здравето, с които се въвеждат ограничения за пушенето и на открити обществени места. По предложение на депутати от ГЕРБ беше забранено пушенето и на стадиони и други открити спортни обекти, летни кина, амфитеатри - по време на спортни и културни прояви, за които зрителите са закупили билети. Текстът не е подкрепен от водещата здравна комисия, но получи одобрение в пленарна зала.

Така или иначе не пуша така,че това не ме засяга.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 май 2012 16:38

Момчета, преглеждайте темите преди да пускате нови все пак. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 17 май 2012 16:45

в кръга на шегата, които ходят в агитките не им трябва да си взимат цигари, а по темата аз съм за, защото когато бях състезател по лека атлетика много мразех на стадион Локомотив в София като някой треньор на футболистите минеше с цигара по тартановата писта.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 17 май 2012 16:46

Red Warrior написа:Момчета, преглеждайте темите преди да пускате нови все пак. ;)

Точно за тази тема си мислех че е била пусната ... и разгледах, но ни видях никъде подобна. Затова ако съм сгрешил, моля да ме извините. И все пак мисля, че темата е интересна :)
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 17 май 2012 16:53

Бе то и аз съм ЗА, ама как ще спреш хората да запалят? Кво, ще има полицай до всеки пушач ли? И да го въведат, няма да се спазва!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 17 май 2012 16:56

Пушач съм и въпреки това съм склонен да спазвам тази забрана, но при едно условие- да отивам на хубав и модерен стадион. Когато футболът ни стане театър, тогава няма да се пуши на стадионите, също като в театрална зала.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

Мнениеот Lepke » 17 май 2012 16:59

Целта на тази забрана е не друга,а с оглед представянето на родните ни отбори в последно време,е да се забрани пушенето на стадионите не толкова за публиката колкото на самите футболисти :).Дано малко се поразтичат тогава.
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 май 2012 17:01

venger написа:Пушач съм и въпреки това съм склонен да спазвам тази забрана, но при едно условие- да отивам на хубав и модерен стадион. Когато футболът ни стане театър, тогава няма да се пуши на стадионите, също като в театрална зала.

Това не е основание да цапаме, нали?

Аз разбирам забраните за пушене по друг начин - вие, пушачите, няма да спрете да пушите. Но децата ни може и да не пропушат. Което е и целта.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Футбол - България”