Валентин Грънчаров

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dakata9
Контакти:

Валентин Грънчаров

Мнениеот dakata9 » 08 апр 2011 20:25

Обръщам се към Томислав Русев! Г-н Русев,според мен сте изключително кадърен журналист и се учудвам от факта,че във Вашия екип има журналисти,които се опитват да бъдат интересни,но определено не се получава.Сега прочетох последния коментар на Г-н Грънчаров и останах безмълвен.....,как е възможно толкова елементарен коментар да бъде написан,само за да си препише поредния коментар ,направен от него.Толкова слабо издържан стил на изразяване,а относно разбиранията му за футбол,позволявам си да кажа,не заслужава да бъде част от екипа Ви.Стефан Стоянов и Николай Александров са друго качество!!!

barcelona13
Контакти:

Re: Валентин Грънчаров

Мнениеот barcelona13 » 08 апр 2011 20:36

Не четох коментара, защото нямам търпение и сили. Само искам да кажа, че на мача Локомотив (Пловдив) - Пирин Карачанаков сто пъти бе наречен КараКачанов, накрая Грънчаров така викаше, че нищо не му се разбираше, не изговаряше думите до края, пищеше. Фразата Пирин играят с топката, Пирин владеят топката. Пирин играе, това е отбор, Пирин владее, а не владеят, не се научиха да коментират

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 08 апр 2011 20:36

Някаква завист усещам :mrgreen:
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 08 апр 2011 20:38

Не си много прав.За мен проблема е защо не питат за оставки,за това защо Гонзо си иска послушни треньори,защо подготовката май е много сбъркана,има ли проблеми в отбора и т.н.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
keres
Контакти:

Мнениеот keres » 08 апр 2011 21:22

Не знам, прави ли сте не сте ли. Признавам си, че не слушах целия мач.

Но това, което ми прави впечатление е, че макар да са отговорници за отборите - ако слушам мач на ЦСКА коментран от Ники Александров и на Левски от Вальо, много си личат пристрастията. Все едно слушам мач на ЦСКА (Левски) в Европа. Коментира се едностранчиво.

Аз ако съм фен на Локо, Литекс, Славия и т.н. и слушам мач срещу Левски (ЦСКА) би ми било обидно. Съжалявам!

Дано коментара ми се разбере правилно. Аз много харесвам радио Дарик и Гонг (слушам ви от 16 години). Лягам и ставам с вашето радио. Дарик Кафе и Гонг сами любими. Казвам всичко това, просто за да станете по-добри!

Успех!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 08 апр 2011 21:24

За г-н Грънчаров е важно келепир да има.
Отношението му към "Левски" не е тайна за никой и тази статия не трябва да те учудва, но по-интересно е преди сезона се направи една дискусия в "Спортно шоу Гонг" и изведнъж стана много загрижен за Локомотив Пловдив и много интересно защо така, ей така от нищото

Та...... любовта е сляпа момчета и подобни статии са вредни, нищо че изразяват "лична позиция"

Между другото г-н Грънчаров учил ли е журналистика?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
brotkiv
Контакти:

ВАЛЬО ...

Мнениеот brotkiv » 28 апр 2011 17:22

Абе Вальо а Марсело дето настъпи НАРОЧНО Педро. Тва не е ли простотия. Че цял мач ритат некой като падне. А за Адебайор му даде картон след третия удар без топка!

kumchev81
Контакти:

Re: ВАЛЬО ...

Мнениеот kumchev81 » 28 апр 2011 17:51

вальо, ако тоя фал на пепе не е за червен картон , то не знам какво трябва да направи за да го изгонят!!!! :)
не може реал да играе с 8 дефанзивни футболиста , да е интер да го разбереш жозе !!! е нали това е кралския клуб ?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 юли 2011 23:53

Г-н Грънчаров, може ли да обсъдите с колегите, които отразяват на Левски подготовката, да си пишат впечатленията след контролите, а не да ми преразказват, как са станали головете. Това го виждаме добре и от видеото в спортал.бг.
Идеята ми е следната. Човекът, който е там, да си каже мнението върху играта на всеки един играч, как се отразява на постройката на игра, кога Левски променя схемата и т.н. Това е много по-важно за нас, тъй като отборът тепърва се изгражда и живо се интересуваме, как се включват новите футболисти. Може да се каже, че вие сте нашите уши и учи в момента, пък като се върне отборът в България и започнат официалните мачове, вече ще можем сами да си правим изводите. Но до момента разчитаме на вас.
Иначе се получава едно гадаене в нашия форум, дават се оценки за играчи без реално някой потребител да е гледал и една минутка от играчите.
Благодаря предварително.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”