Как не ви омръзна на болните мозъци,бе,как?Хубаво-докарали сте я до тука да се борите за титлата в последния кръг,(друг е въпроса дали защото много ви бива или защото другите са тотално зле)ами радвайте се на този факт,коментирайте си отбора...Какъв е логичният отговор на въпроса защо в коментар,посветен на любимия ти ЦСКА"Симитлийска слава",си тръгнал да коментираш и подмяташ по адрес на Левски.Защо бе?Аз знам защо.Защото ви тресе страх,защото знаете какво ви чака до края на първенството-1т.максимум!Защото на финала на това първенство ще сте постигнали точно това,което и Левски през този сезон-едно голямо ус*ране!!!Само че вашите болни червени мозъци не могат да проумеят,че просто това е нивото ви в момента.И търсите всякакъв вид оправдания със съдии,директиви и не знам още какво!Какво стана с директивата "Левски шампион"???Много бързо я забравихте.Сега директивата е друга-"Лудогорец шампион".Добре,че остават само два кръга,защото иначе щеше при още някой и друг кръг да я смените на "Черноморец шампион".Стойчо бил знаел много неща,ама нямало да ги каже...ХА ХА ХА...Защо няма да ги каже-ами да,имаме познал-защото единственото нещо,което знае е да изкривява истината през тъпата си червена глава,а тя е че заслужавате титлата точно толкова,колкото и Левски,колкото и Литекс,колкото и всички там до 6 място...-с една дума не я заслужавате.Спрете да злобеете и си гледайте собсвеното дворче.че скоро ще влезе пак в употреба стария виц:"Какво не е виждало едно 10 годишно дете-Гола жена и ЦСКА шампион".Макар в тези години вече първото не е много сигурно!