Манчестър Юнайтед гостува на Уест Бромич, като ще се опита да продължи фамозната си серия от победи и мачове без допуснат гол и при визитата си на "Дъ Хоутърнс". Бербатов и компания изравниха рекорда на Челси по мачове със запазена "суха" мрежа в английския елит, като последният отбор, разписвал се в мрежата им във Висшата лига, е Арсенал през ноември миналата година. От друга страна пък е новакът Уест Бромич, който е в люта битка за оцеляване и разчита главно на мачовете си пред собствена публика да натрупа точките си.
КОЕФИЦИЕНТИ ЗА МАЧА:
УЕСТ БРОМИЧ - 11,00
РАВЕН - 5,00
МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - 1,39
В състава на домакините с дългосрочна травма е Джонатан Грийнинг, който получи контузията си в мача за Купата на Англия през уикенда. В отбрана пък продължават да отсъстват Абдулай Мейте, Йонас Олсон, Леън Барнет и Нийл Клемент. Това може да принуди мениджъра на "дроздовете" Тони Моубрей да заложи на възстановяващия се доскоро от контузия Райън Донк.
КОЕФИЦИЕНТИ ЗА ПОД/НАД 2,5 ГОЛА:
ПОД 2,5 - 2,08
НАД 2,5 - 1,90
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън продължава да брои контузените футболисти в своя отбор. След Уейн Рууни, Андерсон, Рафаел да Силва и Рио Фърдинанд, травми ще извадят също Фабио да Силва и Дани Уелбек от групата за мача. На десния бек много вероятно е да стартира Дарън Флетчър, докато суперзвездата Кристиано Роналдо ще трябва да преодолее коремни болки, за да излезе на терена.
важте очаквания и прогнози?
Уест Бромич - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уест Бромич - Манчестър Юнайтед
Доста късничко ще го дават, но ще го гледам, защото утре не съм на училище. Прогноза - 0:3 за Манчестър с 2 гола на Бербатов и 1 на Тевес.
Доста добър коефицент дават за Х или 1, мисля, че си заслужава да се заложи 

БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''
Двубоите между лидери и опашкари в английския футбол са били винаги непредвидими, така че единственото е да се надяваме че МанЮн ще има късмета да вземе 3-те точки!

труден мач 1на3
Ами Бербатов и Карик го направиха лесен засега ...
0:1

Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
УБА (Уест Бромич Албиън) 0:5 Манчестър Юнайтед
първия гол беше на Бербо...после Тевез вкара...след него Видич и за финал двата гола на Роналдо
първия гол беше на Бербо...после Тевез вкара...след него Видич и за финал двата гола на Роналдо

ПЛОВДИВ е само ЧЕРНО-БЯЛ !!!