MASTER_COOL написа:Да спори човек с теб е същото като да спори с радиото... Не ми се коментира повече.
Мачовете са 9 или 10...Ако това за теб е нищо....Те признавам. ЕВАЛА ПИЧ ! Не ми се чете повече
Е виж бе, пич. Провери си фактите! Аз ти го казах къде и колко не е играл:
1. Във ВЛ 3 мача не е играл;
2. Един път в ШЛ;
3. Един път за ФА Къп (където побеждаваме Вила, между другото);
4. Един път за Карабао;
Значи, във ВСИЧКИ турнири, не е играл 6 пъти (а не 9 или 10) и сме взели и победа от тези цеееели 6 мача без него (от възможни 38 мача досега). Пичага, май нещо тезата ти не е вярна, а!? Съжалявам, но просто цялата ти информация е тотално грешна! Провери си фактите, тогава давай мнение. Мерси за евалата и евала и на теб :)
В началото на сезона имахме още 3 мача без него, преди идването му при нас. Може би и тях броиш!? По-добре не го казвай, че излагацията ще е тотална понеже и там имаме 2 победи (и то бяхме супер резултатни, твоят любимец Бруно с хет трик в един от мачовете), та тезичката ти издиша окончателно :) Ама да сме живи и здрави де! Важното е, че без него нямаме победа и да откриваме тренд в 6 мача за цял сезон :)
Остава да стискаме палци Арсенал да се осерат още един мач, за да можем да се замечтаем отново за топ 4, за да може догодина да има пак СУУУУУУ :)