Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
slavia1913 написа:Донякъде е така,но като повечето от връсниците ми пушат като коминит на Кремиковци и поглъщат алкохол все едно са лишени от бял и черен дроб,няма как да е другояче.Все пак познавам доста хора,включително и аз,които бягаме 100 метра за около 11.50-12.00 сек.,което според мен е доста добре.
СТАЛИН написа:slavia1913 написа:Донякъде е така,но като повечето от връсниците ми пушат като коминит на Кремиковци и поглъщат алкохол все едно са лишени от бял и черен дроб,няма как да е другояче.Все пак познавам доста хора,включително и аз,които бягаме 100 метра за около 11.50-12.00 сек.,което според мен е доста добре.
Аз 600 метра ги взимам за 2 минути като имаме предвит че не се натоварвам много много
Хитлер написа:СТАЛИН написа:slavia1913 написа:Донякъде е така,но като повечето от връсниците ми пушат като коминит на Кремиковци и поглъщат алкохол все едно са лишени от бял и черен дроб,няма как да е другояче.Все пак познавам доста хора,включително и аз,които бягаме 100 метра за около 11.50-12.00 сек.,което според мен е доста добре.
Аз 600 метра ги взимам за 2 минути като имаме предвит че не се натоварвам много много
Mi hodite i dvamata da zemete olimpiiska kvota![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
17 v 1 написа:е то кво ли в българия не е кръгла нула ха ха
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot и 41 госта