Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Мнениеот Гуу » 14 авг 2010 21:08

Босовете на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов до броени часове ще вземат решение относно бъдещето на старши треньора Павел Дочев. На този етап те са на мнение, че трябва да се вземат изключително крайни мерки след поредната издънка на „червените”. В този момент кредитът на доверие към Дочев е сведен до минимум. Нищо чудно утре ЦСКА да осъмне с нов треньор.

Ситуацията в клуба обаче е такава, че единственият готов заместник е почетният президент Димитър Пенев. Напълно е възможно Пената за пореден път да изведе отбора срещу ТНС в мача от Лига Европа. Ако се стигне до този вариант, то ЦСКА ще бъде в изключително абсурдната ситуация - да бъде воден от настоящ почетен президент.

Димитър Борисов потвърди пред Гонг, че трябва да вземат някакви мерки и прибягването до вариант, който на него лично не му допада, е наложителен в така създалата се ситуация.

Той изрази своето опасение, че евентуалното оставане на Павел Дочев в ЦСКА, ще доведе до непоправими последици, както в първенството, така и в мачовете от Европа.

Очаквайте подробности!
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=151899

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев

Мнениеот Гуу » 14 авг 2010 21:11

Очевидно ни очакват много интересни следващи часове, щом информацията излезна и в "Гонг" това означава, че по всяка вероятност действително се обсъжда бъдещето на Дочев...Поне според мен скоро ще имаме нов треньор...да се надяваме и такъв спортно-технически директор. :roll:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 авг 2010 21:12

Това с Пенев вече е мега тъпо постоянно да го връщат в отбора и след това да го освобождават. Или го оставят там или въобще да не го занимават
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 14 авг 2010 21:14

Аз съм ЗА чичо Митко да стане треньор и да ни класира в групите на Лига Европа! Нека гласуват доверие на чичо Митко и да го оставят да завърши сезона. Той може да извади отбора от дупката и да ни върне в борбата за трофеите!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 21:17

ТЪПНЯ!

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 14 авг 2010 21:21

Ако не е Стойчо Младенов Любо Пенев или Зафиров няма смисъл да правят смени според мен.Айде дано върнат Любо!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 14 авг 2010 21:22

Tom Kruz написа:Ако не е Стойчо Младенов Любо Пенев или Зафиров няма смисъл да правят смени според мен.Айде дано върнат Любо!

Не е удобен! Дано оставят Дочев!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 14 авг 2010 21:24

Tom Kruz написа:Ако не е Стойчо Младенов Любо Пенев или Зафиров няма смисъл да правят смени според мен.Айде дано върнат Любо!

Мисли като пишеш!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 14 авг 2010 21:25

Никой не е толкова луд да поеме ЦСКА в това състояние. Титан пак ще разчитат на чичо Митко да спасява положението.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 14 авг 2010 21:25

Пената няма да е оставен да треньорства за дълго - най-много мач два.
На мен ми е искрено любопитно кой ще се навие от БГтата да поеме ЦСКА в това дередже. И как въпросният човек ще излезе след това пред камерите да каже. Говорих с Борисов и двамата гледаме напред към светлото бъдеще на ЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”