Пичове, К. Жеваго идва в ЦСКА - милиардерът купил вече и официално ЦСКА - за сега това не е подвърдено от сериозните сайтове - като ГОНГ например, но.......това е толкова хубава новина за мен, че ми се иска да е истина. Жеваго - ЩЯЛ ДА ИЗХВЪЛИ ЛУПИ И КОСТАДИНОВ в момента, в който стъпил на Армията ........ееееееее, перфекто!!!!!
Моля те Господи, дано да е истина!
ЖИВАГО обещал - 10мил. евро бюджет за ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЖИВАГО обещал - 10мил. евро бюджет за ЦСКА
k_oleto написа:Пичове, К. Жеваго идва в ЦСКА - милиардерът купил вече и официално ЦСКА - за сега това не е подвърдено от сериозните сайтове - като ГОНГ например, но.......това е толкова хубава новина за мен, че ми се иска да е истина. Жеваго - ЩЯЛ ДА ИЗХВЪЛИ ЛУПИ И КОСТАДИНОВ в момента, в който стъпил на Армията ........ееееееее, перфекто!!!!!
Моля те Господи, дано да е истина!
да ти кажа честно,не се знае.Дано да ти е вярна информацията,но незнам.
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!
Засега се основава само на несериоани медий - като *** и спортал - ма ми се иска да е така 

mrete we braseta koito i da vi kupuva ste si turci ne moje da promenite sudbata si zatova podmenqta istoriqta si
tapanakis написа:mrete we braseta koito i da vi kupuva ste si turci ne moje da promenite sudbata si zatova podmenqta istoriqta si
Ей, мъжкар, кажи ми го в лицето и те оставям на място - толкова си малоумен, че чак ми е под достойството да те коментирам
- j0rka7a_199
tapanakis написа:mrete we braseta koito i da vi kupuva ste si turci ne moje da promenite sudbata si zatova podmenqta istoriqta si
Не знам дали ние сме турци че като те гледам как пишеш поне ЦСКАРИТЕ пишат на български

----ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази
----Абе хора вземете се научете да пишете на КИРИЛИЦА !
----ТомоФфФ Сектор "Г" те мрази
k_oleto написа:tapanakis написа:mrete we braseta koito i da vi kupuva ste si turci ne moje da promenite sudbata si zatova podmenqta istoriqta si
Ей, мъжкар, кажи ми го в лицето и те оставям на място - толкова си малоумен, че чак ми е под достойството да те коментирам
Но го коментираш... т.е ти си същия перко като него

пич, нестава дума тук за перковци - просто темата е една, а този пиши простотий - сори, ма ми омръзна от 15г. момченца, дето са видяли трибуна и пишат кораво!
Темата е за ЦСКА , не за Левски , Локо Пл , Локо сф , Литекс , Ботев и т.н , така че уважаеми левскарчета спрете да пишете глупости , ако има нещо да казвате , поне гледаите да е по темата , после ние сме ви разваляли темата
По темата : ДАНО Е ВЯРНО !

По темата : ДАНО Е ВЯРНО !
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED