Стадион Локомотив минало, бъдеще и настояще
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Стадион Локомотив минало, бъдеще и настояще
Какво мислите,как ще ни се отрази това?Според мен няма да е добре!
Re: Локо София ще играе на Васил Левски
Е то иначе как ще ни спрат???
Ако ще следваме буквата на закона, то тогава ще се играе на "Васил Левски'' и на "Лазур" само.
Абсолютна глупост!!!А, ако стане така, ще прехвърлят вината на Гигов веднага...
Нямам думи.
Ако ще следваме буквата на закона, то тогава ще се играе на "Васил Левски'' и на "Лазур" само.

Абсолютна глупост!!!А, ако стане така, ще прехвърлят вината на Гигов веднага...
Нямам думи.

Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
И на Лазур в момента няма трева 

Нищо лично,но си мисля че на Васил Левски ще сме повече от вас първия кръг.
ZARAA написа:Нищо лично,но си мисля че на Васил Левски ще сме повече от вас първия кръг.
Трябва да сте повече от нас,за да можете да си отнесете топките които ще ви се спрат в мрежата

- slavia_forever
- Контакти:
Доколкото чувам, има вариант да пуснат само "А" сектор, при положение че се обособи сектор за гости (аз лично не мога да си го представя). Изграждането на ново съоръжение вероятно ще излезе по-евтино, отколкото да се ремонтира настоящото, но за целта трябва да се уреди въпроса със стопанисването на базите.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
ZARAA написа:Нищо лично,но си мисля че на Васил Левски ще сме повече от вас първия кръг.
Ако се мери на кило левскарите ще са европейски шампиони ! Да ама не!Миле гърбавия.
slavia_forever написа:Доколкото чувам, има вариант да пуснат само "А" сектор, при положение че се обособи сектор за гости (аз лично не мога да си го представя). Изграждането на ново съоръжение вероятно ще излезе по-евтино, отколкото да се ремонтира настоящото, но за целта трябва да се уреди въпроса със стопанисването на базите.

Прав си за едно.По-евтино е нов стадион за 5000 - 7000 човека.Примерно в "Люлин".
Но за какво стопанисване говорим, като стадион "Локомотив" не съществува по документи...
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
slavia_forever написа:Доколкото чувам, има вариант да пуснат само "А" сектор, при положение че се обособи сектор за гости (аз лично не мога да си го представя). Изграждането на ново съоръжение вероятно ще излезе по-евтино, отколкото да се ремонтира настоящото, но за целта трябва да се уреди въпроса със стопанисването на базите.
Как да събориме най новия стадион в София

rankoni написа:ZARAA написа:Нищо лично,но си мисля че на Васил Левски ще сме повече от вас първия кръг.
Трябва да сте повече от нас,за да можете да си отнесете топките които ще ви се спрат в мрежата![]()
![]()
,ще ви напълниме кошницата!!!Само Локо!!!
За резултат нищо не коментирам,ще говорим след мача..