Ботев пак ще копират от Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Ботев пак ще копират от Локомотив Пловдив

Мнениеот drughi » 07 дек 2014 12:55

Ботев Пловдив ще копира кръвния враг Локомотив по отношение на треньорския пост. Ръководството на "канарчетата" обмисля да повери тима на тандем. В момента временно начело на жълто-черните е Петър Пенчев.

Според запознати се очаква друга легенда - Костадин Видолов, да работи заедно с Пенчев. Наскоро Видолов отказа да стане помощник на уволнения Велислав Вуцов. Както е известно, в момента начело на черно-белите е тандемът Христо Колев-Петър Пашев и това определено дава резултат.

В същото време славният футболист на Ботев Коце Костадинов сподели мнението си за решението Пенчев да поеме отбора след Вуцов и подкрепи подобно решение за включването на Видолов.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/529161.html#ixzz3LCyUck4t

Това че ще копират от нас за пореден път, не учудва никой, то това си им е заложено :)

[offtopic]Черно-бели Коледи,
Срещи с футболисти,
Лига Лаута,
Песни,
Хореографии,
различни инициативи,
и какво ли още не... :)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Re: Ботев пак ще копират от Локомотив Пловдив

Мнениеот Agnostic front 1912 » 07 дек 2014 13:35

Продължавай да си лягаш и да ставаш с мисълта за Великия Ботев Пловдив! :)
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 дек 2014 13:36

Тц тц тц :lol: може да сме с по 200 лева премии, но сме на верния път, а на жълтите им остава с наведени глави да копират :!:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 дек 2014 13:38

Agnostic front 1912 написа:Продължавай да си лягаш и да ставаш с мисълта за Великия Ботев Пловдив! :)

Интересен подпис имаш, не ти излиза от главата , А :?: :lol:

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 дек 2014 13:39

Agnostic front 1912 написа:Продължавай да си лягаш и да ставаш с мисълта за Великия Ботев Пловдив! :)

Стига сте копирали. Срама нямате, измислете си нещо сами, без да гледате ние как го правим...

Иначе да, обичам да мисля за Ботев като ги бием, както онзи ден за Купата, все хубави мисли ми навяват 8-) :)
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 07 дек 2014 13:46

drughi написа:

Стига сте копирали. Срама нямате, измислете си нещо сами, без да гледате ние как го правим...

Иначе да, обичам да мисля за Ботев като ги бием, както онзи ден за Купата, все хубави мисли ми навяват 8-) :)

Не ги подценявай чак толкова и те си имат "ноу-хау " -чувал за смет официално облекло, срещу тях да тичаме не можем да ги стигнем в това :lol:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 дек 2014 15:24

Нормално е, Ботев да копират от Локомотив Пловдив, както и... обратното :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 дек 2014 16:02

Стефке, нормално е да идеш да си полееш градината в двора вместо да блестиш с интелект във форума.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

The Macallan
Контакти:

Мнениеот The Macallan » 07 дек 2014 18:36

Уникално проста тема...направо понякога нямам думи за някои фенове на локо и ботев. (ПС предида ме нападнете - фен съм на Ботев, НО бих могъл да кажа - един от най-обектвино гледащите на нещата).

За тандем Пенчев-Видолов феновете на Ботев се надяват от можеби 2/3 години, такаче евентуален такъв не е нещо, което сме копирали от вас. ВТОРО, при вас тандемът е, защото желаният от вас за старши трен. НЯМА лицензе за такъв. Пенчев ИМА - и ако работи с Видолов това е по негово желание и това на клуба, а не по необходмост.

И както съм почнал да пиша, нека набързо кажа нещо и за една друга проста тема, която се появи наскоро - за тошко неделев и билд. ДА - тошко неделев явно се оказа изключително просто парче щом езиковата бариера е такъв проблем толкова дълго време. НО, не виждам как феновете на локо изобщо го коментират с насмешка при положение, че те трансфер в чужбина не знам последно КОГА са имали и дори и да са имали в коя дивизия в турция или азия е бил.

ПС - рядко пиша на кирилица, защото не живея в България, такаче ако имам правописни грешки - съжелявам, но няма да си губя времето да ги поправям. В този форум 99% от случейте, когато хората се хващат за правописа е, когато нямат какво да кажат.

Наздраве!

Върни се в “Локо Пловдив”