Лудогорец - Атлетико (Паранензе) – контрола - 2:6

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Лудогорец - Атлетико (Паранензе) – контрола - 2:6

Мнениеот D.Georgiev » 04 фев 2013 21:35

subzero написа:
D.Georgiev написа:Айде стига сте се джафкали, нека ако някой има да каже нещо за мача да го направи. Не е тук мястото за глупави спорове, доколкото помня всички сме от една и съща страна и имаме еднакви интереси.

Съгласен съм... с първото изречение. ;) И половината на второто. Изчезвам !!!

Може би не си съгласен с частта, че всички искаме по-силен български футбол? Или може би е по-важно кой чужд отбор ни е пердашил по-здраво? Изумявам се на коментари, които изразяват задоволство за тежки загуби на наши отбори, без значение кои са те.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 фев 2013 21:39

D.Georgiev написа:
subzero написа:
D.Georgiev написа:Айде стига сте се джафкали, нека ако някой има да каже нещо за мача да го направи. Не е тук мястото за глупави спорове, доколкото помня всички сме от една и съща страна и имаме еднакви интереси.

Може би не си съгласен с частта, че всички искаме по-силен български футбол? Или може би е по-важно кой чужд отбор ни е пердашил по-здраво? Изумявам се на коментари, които изразяват задоволство за тежки загуби на наши отбори, без значение кои са те.

Нееее. Не си уточнил какви точно са желанията и интересите. Иначе,ти вероятно искаш Лудогорец-шампион,а аз Лудогорец в небитието. ;) Ето тук желанията ни не съвпадат. Също така нямам интерес Лудогорец да печели,а ти вероятно имаш. Ето,че и в интересите има разминаване. ;) От там идва и недоразумението. Иначе по-силен БГ футбол-да,искам.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 04 фев 2013 21:45

Не знам защо пък си мислиш, че искам "Лудогорец" шампион на всяка цена. Що се отнася до различните отбори нямам абсолютно нищо против "Черноморец", "Литекс", "Левски" и "ЦСКА" да печелят и най-вече да играят добре. Привърженик съм на силната конкуренция и да имам интерес тези отбори да са по-добри, защото без тях и нашите м*рди няма да имат стимул да се развиват.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 04 фев 2013 21:57

subzero написа:
D.Georgiev написа:
subzero написа:

Нееее. Не си уточнил какви точно са желанията и интересите. Иначе,ти вероятно искаш Лудогорец-шампион,а аз Лудогорец в небитието. ;) Ето тук желанията ни не съвпадат. Също така нямам интерес Лудогорец да печели,а ти вероятно имаш. Ето,че и в интересите има разминаване. ;) От там идва и недоразумението. Иначе по-силен БГ футбол-да,искам.

пълна безсмислица... ти да не си собственик на отбор...та дори собственици на отбори не биха желали съперник в небитието...що за разсъждения... :shock: ично аз вече те отписвам, колкото и да си драскаш тука, не си полезен с нищо...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 фев 2013 22:13

D.Georgiev написа:Не знам защо пък си мислиш, че искам "Лудогорец" шампион на всяка цена. Що се отнася до различните отбори нямам абсолютно нищо против "Черноморец", "Литекс", "Левски" и "ЦСКА" да печелят и най-вече да играят добре. Привърженик съм на силната конкуренция и да имам интерес тези отбори да са по-добри, защото без тях и нашите м*рди няма да имат стимул да се развиват.

Знаеш ли кефиш ме,щото понякога сваляш зелените очила,за разлика от младежката отгоре. ;) И за да съм докрай коректен ще кажа,че мразя Левски,Лудогорец,Литекс,Локо(Пд),ЦСКА и Левски (Кн) заради криминалните им и нечестни титли.И ще се радвам,ако посочените изчезнат рано или късно. И един съвет към теб и към мим(най-вече)....върнете се назад в темите по времето когато влязохте в А група и вижте какво мислят феновете за отбора ви. И се замислете защо сега не е така. Лека вечер. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 фев 2013 22:16

мим написа:
BRF написа:
мим написа:Шшшшшшшшт алоооооо, недоброжелателните фенове на други отбори...по-спокойно...играли с Барса преди 30-40 години, от тогава до сега във футбола има такава еволюция, че е смешно да се прави съпоставка, играли с Челси, Вердер...паднали геройски - 17 мига от пролетта :) така,че...по същество...
Как сте, драги лудогорци ? :)
След като премина у мен еуфорията, реших да си сложа и аз моите мисли тук... ;)
Изключително полезен мач, след който не трябва да се унива... Направена равносметка - лош учител бг първенството. Аз отдавна говоря, че на нас ни липсва бързина и подвижност при подаванията на топката и кво стана... в този мач фрапиращо си пролича това. Докато бразилците са в постоянно движение от всички, независимо топката къде е, то при нас един - двама играят и се мъчат, а останалите наоколо стоят на местата си и чакат аха да ги намери съотборника им, в когото е топката и да им подаде, да ама не... и е за това бразилците ни ошашкаха, а от там ни накараха да мислим бързо и да подаваме бързо, но като не сме свикнали така, настава суматоха и грешни пасове. За техните голове почти изцяло лоша наша защита, бавна и не покриваща техните играчи.
От там нататък...въпреки всичко, момчетата ни не се предадоха, колкото могат се стремяха да заформят и те игра. И не случайно ще кажа браво на Кишада, браво най-вече на Ернандес при втория гол...изключително изпипани голове станаха, много добри, не случайни, и това ако не е запазване на самообладание, здраве му кажи. Истински се радвах на тези голове... Можем, можем, но трябва да играем със силни съперници, а това е невъзможно в нашето първенство. Не ги упреквам нашите момчета, да играеш с бразилци не е шега, та Бразилия е меката на футбола...къде отивате...мдаа...
Сега оплюванията от всички са с пълна сила, но никой не поглежда реално на нещата, ами как ли щяха да изглеждат нашите грандове ако бяха на наше място ? Щяха да паркират автобуса отзад и да се бранят колкото могат, а ние играхме открито. Има много още какво да се желае, но е и истина, че повечко играчи като Ернандес и ще успеем да вдигнем нивото, но това са пари...
Нищо пагубно не е станало, в никакъв случай, ама в никакъв не бих си плюла отбора, съвсем очаквано е това, което стана, та кога сме излизали срещу такъв съперник... Е да, ще кажат мнозина, та те са 17 ти отбор от задна група в Бразилия, но...да се разберем... Бразилия е голяма държава, имат много отбори, футбола им е в кръвта, децата ритат топка още като проходят сигурно, та това им е религия и ние искаме ей така, хоп... и да сме на тяхното ниво, излезли от българско първенство...къде сме ние...Така, че ни остава да си извлечем поуки, да се учим и да се стремим да се усъвършенстваме колкото може повече...
На 7 ми дано стоим по-добре, психически да не се отпускаме, да се борим до последно, пък...каквото стане :) Успех и най-вече изчистване на грешките в нашата игра, и смело напред, за това са тези контроли.
ВИНАГИ ВЕРНИ ! САМО ЛУДОГОРЕЦ !!! :)

По принцип избягвам да ти отговарям,ама след като имаш претенции фенове на други отбори да не коментират твоя,не ги намесвай с глупави,хипотетични ситуации!Според мен ако ЦСКА беше на ваше място,щеше да победи!

ще победи през марта в сряда... ухахахаааааа... смешник :) това да не ти е Мура :lol:

Това е обида не предизвикана по никакъв начин и противоречи на правилата на форума!Обаче в предвид психическото ти състояние ти прощавам!МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА НЕ НАКАЗВАТ ТАЗИ САМОТНА ЖЕНА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 фев 2013 22:18

subzero написа:
D.Georgiev написа:Не знам защо пък си мислиш, че искам "Лудогорец" шампион на всяка цена. Що се отнася до различните отбори нямам абсолютно нищо против "Черноморец", "Литекс", "Левски" и "ЦСКА" да печелят и най-вече да играят добре. Привърженик съм на силната конкуренция и да имам интерес тези отбори да са по-добри, защото без тях и нашите м*рди няма да имат стимул да се развиват.

Знаеш ли кефиш ме,щото понякога сваляш зелените очила,за разлика от младежката отгоре. ;) И за да съм докрай коректен ще кажа,че мразя Левски,Лудогорец,Литекс,Локо(Пд),ЦСКА и Левски (Кн) заради криминалните им и нечестни титли.И ще се радвам,ако посочените изчезнат рано или късно. И един съвет към теб и към мим(най-вече)....върнете се назад в темите по времето когато влязохте в А група и вижте какво мислят феновете за отбора ви. И се замислете защо сега не е така. Лека вечер. ;)

Потресен съм :shock: :o :o !Защо ЦСКА не е на първо място на омразните ти отбори :lol: !

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 фев 2013 22:20

BRF написа:
subzero написа:

Потресен съм :shock: :o :o !Защо ЦСКА не е на първо място на омразните ти отбори :lol: !

По ред причини. Най-важната е,че не се сещам за криминална,а само за партийни титли. ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 фев 2013 22:26

мим написа:пълна безсмислица... ти да не си собственик на отбор...та дори собственици на отбори не биха желали съперник в небитието...що за разсъждения... :shock: ично аз вече те отписвам, колкото и да си драскаш тука, не си полезен с нищо...

Мислех да ти отговоря,ама не мога да спра да се смея след това,което си написала. :mrgreen: Осмисли деня ми !! :mrgreen:

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 04 фев 2013 22:39

ХАХа много ме радвате..Чакате само някой БГ отбор да се провали за да започнете да злорадствате, защото няма как да се похвалите с постиженията на своя отбор, затова е по - лесно да се присмиваш на другия при издънка :lol: Всичките отбори са смешни, просто това днес беше демонстрирано върху Лудогорец..

Върни се в “Лудогорец”