мим написа:Шшшшшшшшт алоооооо, недоброжелателните фенове на други отбори...по-спокойно...играли с Барса преди 30-40 години, от тогава до сега във футбола има такава еволюция, че е смешно да се прави съпоставка, играли с Челси, Вердер...паднали геройски - 17 мига от пролетта
така,че...по същество...
Как сте, драги лудогорци ?
След като премина у мен еуфорията, реших да си сложа и аз моите мисли тук...
Изключително полезен мач, след който не трябва да се унива... Направена равносметка - лош учител бг първенството. Аз отдавна говоря, че на нас ни липсва бързина и подвижност при подаванията на топката и кво стана... в този мач фрапиращо си пролича това. Докато бразилците са в постоянно движение от всички, независимо топката къде е, то при нас един - двама играят и се мъчат, а останалите наоколо стоят на местата си и чакат аха да ги намери съотборника им, в когото е топката и да им подаде, да ама не... и е за това бразилците ни ошашкаха, а от там ни накараха да мислим бързо и да подаваме бързо, но като не сме свикнали така, настава суматоха и грешни пасове. За техните голове почти изцяло лоша наша защита, бавна и не покриваща техните играчи.
От там нататък...въпреки всичко, момчетата ни не се предадоха, колкото могат се стремяха да заформят и те игра. И не случайно ще кажа браво на Кишада, браво най-вече на Ернандес при втория гол...изключително изпипани голове станаха, много добри, не случайни, и това ако не е запазване на самообладание, здраве му кажи. Истински се радвах на тези голове... Можем, можем, но трябва да играем със силни съперници, а това е невъзможно в нашето първенство. Не ги упреквам нашите момчета, да играеш с бразилци не е шега, та Бразилия е меката на футбола...къде отивате...мдаа...
Сега оплюванията от всички са с пълна сила, но никой не поглежда реално на нещата, ами как ли щяха да изглеждат нашите грандове ако бяха на наше място ? Щяха да паркират автобуса отзад и да се бранят колкото могат, а ние играхме открито. Има много още какво да се желае, но е и истина, че повечко играчи като Ернандес и ще успеем да вдигнем нивото, но това са пари...
Нищо пагубно не е станало, в никакъв случай, ама в никакъв не бих си плюла отбора, съвсем очаквано е това, което стана, та кога сме излизали срещу такъв съперник... Е да, ще кажат мнозина, та те са 17 ти отбор от задна група в Бразилия, но...да се разберем... Бразилия е голяма държава, имат много отбори, футбола им е в кръвта, децата ритат топка още като проходят сигурно, та това им е религия и ние искаме ей така, хоп... и да сме на тяхното ниво, излезли от българско първенство...къде сме ние...Така, че ни остава да си извлечем поуки, да се учим и да се стремим да се усъвършенстваме колкото може повече...
На 7 ми дано стоим по-добре, психически да не се отпускаме, да се борим до последно, пък...каквото стане
Успех и най-вече изчистване на грешките в нашата игра, и смело напред, за това са тези контроли.
ВИНАГИ ВЕРНИ ! САМО ЛУДОГОРЕЦ !!!