tmanolov написа:1914.1902 написа:peliforewer написа:Много ми е интересно защо новия президент на БФС не присъства на финала за Купата, не започна ли много рано да се крие от феновете.
Вчера са били написали следното на сайта на БФС: ''Припомняме, че Гидженов беше съдия на вечното дерби Левски - ЦСКА през есента''
За какво вечно дерби говориш, Гонзо?
Много народ живеят с илюзията, че Гонзо бил левскар и т.н., но реалността е, че именно от неговата изпусната дузпа срещу БАТЕ стартираха всички драми при нас. Разбира се, не е било нарочно и никой не е имал такава дългосрочна мисъл, но фактите са си факти. А и в момента Гонзо е избран с гласовете на ДПС (да не се лъжем и за това), така че каквото му каже пълничкото момче, това ще прави. "Легенди" - тоя, кюрдъ, г.з. и т.н. - когато и да им се забрани да се занимават с футбол, все ще е късно!
Като Гонзо не е левскар защо са му сложили физиономията на екипа на футболистите от Левски.От споменатите от теб бивши футболисти само Сираков/аз за разлика от теб уважавам големите футболисти и никога не бих си позволил да ги обиждам/ и Гонзо се занимават с футбол, защо спомена Стоичков не знам, сигурно по навик.Колкото и да плюете по Ицо трябва да признаете, че ФИФА и УЕФА са го признали за световна футболна легенда и на всяко по значимо футболно събитие по света го канят да присъства, а Вие си пишете глупостите.