Нещо бъркаш ценностите. Хората заобичват даден отбор не заради победи срещу един съперник, не за победи в отделен мач, а за нещо реално завоювано. Например Титла. Победа в отделен мач срещу пряк конкурент е по значение на 4-5 място. Победа в отделен мач срещу голям европейски отбор е много по-значимо нещо, нищо, че общия баланс срещу този отбор може да е доста отрицателен.
Това за замяната пък беше хипотетичен въпрос и се отнасяше умишлено за Левски, не за ЦСКА. Питам дали би заменил евентуален финал в ЕКТ на Левски срещу положителният баланс срещу ЦСКА? Отговора на този въпрос ще ми покаже съвсем точно какво наистина смяташ за важно в историята на един клуб. Тъй като подозирам, че за теб като левскар положителният баланс срещу ЦСКА е най-безценното нещо , то това просто отново ще потвърди мнението ми, че само за един комплексиран фен е по-важно отборът му да побеждава в един конкретен мач. Титлите и доброто представяне в ЕКТ остават на заден план, важното е да биете ЦСКА.
Тая тема, а и не само тя изобилства от доказателства за това положение, аз просто нямам какво повече да говоря. По-добро признание за твоята/вашата комплексираност просто нямаше как да направите.
Когато любовта не се купува със SMS-и ги биеш на техен терен
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Когато любовта не се купува със SMS-и ги биеш на техен терен
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
vaskonti написа:Нещо бъркаш ценностите. Хората заобичват даден отбор не заради победи срещу един съперник, не за победи в отделен мач, а за нещо реално завоювано. Например Титла. Победа в отделен мач срещу пряк конкурент е по значение на 4-5 място. Победа в отделен мач срещу голям европейски отбор е много по-значимо нещо, нищо, че общия баланс срещу този отбор може да е доста отрицателен.
Това за замяната пък беше хипотетичен въпрос и се отнасяше умишлено за Левски, не за ЦСКА. Питам дали би заменил евентуален финал в ЕКТ на Левски срещу положителният баланс срещу ЦСКА? Отговора на този въпрос ще ми покаже съвсем точно какво наистина смяташ за важно в историята на един клуб. Тъй като подозирам, че за теб като левскар положителният баланс срещу ЦСКА е най-безценното нещо , то това просто отново ще потвърди мнението ми, че само за един комплексиран фен е по-важно отборът му да побеждава в един конкретен мач. Титлите и доброто представяне в ЕКТ остават на заден план, важното е да биете ЦСКА.
Тая тема, а и не само тя изобилства от доказателства за това положение, аз просто нямам какво повече да говоря. По-добро признание за твоята/вашата комплексираност просто нямаше как да направите.
Положителният баланс не е безценен,той е просто исторически факт.Говори се за комплекси-може ли да чуя една причина сините да са комплексирани от ЦСКА?И не се ли видя кой всъщност е комплексиран на онзи 9 май,именно това беше битка с цената на спечелена война!Защото следващата ви победа,пак с 2-0,се оказа просто една спечелена битка без стойност(освен морална и за статистиката).И така или иначе Левски е най-добре представщият се отбор в ЕКТ,дори и последната година(факт!).Титлите с които водите(5) са последното нещо,което впечатлява някого-всъщност половината ви актив е натрупан преди около половин век в септемврийското време,както каза някой-при съмнителен феърплей(защо ли не се учудвам,че няма коментар на поста с армейските отбори и начина им на игра срещу грандовете).И от какво точно да сме комплексирани?От деветте поредни победи?На вас не само ценностите,а и логиката ви е объркана,апропо-доскоро спрямо нас се срещаше подигравателното"пощенци".Какво срамно има в това не разбрах,но напоследък нещо това обръщение поизчезна.Дали не е свързано с договор,който направи един друг тим ПОЩЕНЕЦ?И как си мислите,че ще си драскате септемврийските и гарвановски глупости,чак обличайки ги в история и псевдокомпетентност,без рано или късно да си намерите майстора?Това е положението-отбор,чиито имена са били Септември,Червено знаме и Септемврийско знаме(исторически факт),отбор,чиято абревиатура е загубила всякакъв смисъл и връзка с реалностите(факт),отбор,бит от Левски под път и над път,че даже и в Ямбол,и на Овча купел(2 пъти),на кого говорите вие за история и комплекси?Септемврийска му работа!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- Синият Болярин
- Контакти:
vaskonti написа:Нещо бъркаш ценностите. Хората заобичват даден отбор не заради победи срещу един съперник, не за победи в отделен мач, а за нещо реално завоювано. Например Титла. Победа в отделен мач срещу пряк конкурент е по значение на 4-5 място. Победа в отделен мач срещу голям европейски отбор е много по-значимо нещо, нищо, че общия баланс срещу този отбор може да е доста отрицателен.
Там е работата, че по света резултатът от победата срещу основния съперник обикновено е титила- естествено не винаги, но много, много по-често е. Само в България противно на всякаква логика има такова разминаване. И привържениците на един отбор стават привърженици точно в директния двубой. Побеждаваш другия претендент за първото място, с което показваш, че тази година ти си по-достоен, а не той. Така печелиш уважението на феновете и накрая на първенството ги радваш с титлата.
Относно размяната на положителния баланс срещу финал, разбира се, че НЕ. Аз съм от Левски, защото баща ми е кръвна група Левски, а той е левскар благодарение на дядо ми и прядядо ми - Бог да го прости. Те са станали от Левски във време на голяма суша откъм трофеи и не за друго, а точно заради този баланс.
Това да се бие ЦСКА задължително 2 пъти или поне единия мач, а другия да е най-малкото равен не е никакъв комплекс, а е предадено от по-старите поколения. Без да се случи шансове за титла няма. При 2 равни или разменени победи се знае кой ще е шампионът и първенството само се доиграва.